Gazete Vatan Logo

Son dakika: Gaziantep'te dehşet, ölüler var

Gaziantep' in Nizip ilçesinde cinnet getiren özel güvenlik personeli Eyyüp Y., bir süredir ayrı yaşadığı eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü, kayınbiraderini yaraladı. Şahıs, 1 yaşındaki kızını da alarak kayıplara karıştı. Zanlının yakalanması için çalışma başlatan emniyet ekipleri, Eyyüp Y.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yaşındaki kızı, yakınlarına teslim edilirken, Eyyüp Y. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Son dakika: Gaziantep'te dehşet, ölüler var

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki damat, tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini silahla vurup öldürdü, bir kişiyi yaraladı. İddiaya göre, ilçede daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir süreden beri işsiz olan Eyyüp Yakar (27) babasının Bahçeli Mahallesi'ndeki evinde kalan boşanma aşamasındaki eşiyle görüştü.

Çocuklarının velayeti nedeniyle çıkan tartışmanın ardından Yakar, yanında taşıdığı silahla eşi Gülşen, kayınpederi Bekir (48), kayınvalidesi Gülsüm ve kayınbiraderi Yunus Köse'ye (22) silahla ateş ettikten sonra çocuğunu alarak kaçtı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinde Yunus Köse dışındakilerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Köse, Nizip Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu arada evdeki cesetler, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

DAKİKALARCA ÖLÜ NUMARASI YAPMIŞ

Olayda yaralanan Yunus Köse'nin ölü taklidi yaptığı öğrenildi. Dakikalarca hareketsiz yatan Yunus Köse'nin, Eyyüp Y.'nin evden çıkmasının ardından komşularından ve sağlık ekiplerinden yardım istediği ileri sürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kayıplara karışan Eyyüp Y.'yi arıyor.

YAKALANDI

Haberin Devamı

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan emniyet güçleri, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yaşındaki kızı, yakınlarına teslim edilirken, Eyyüp Y. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.