Gazete Vatan Logo

Son dakika: Bu kez o ilimizde! MİT de devreye girdi, sayı şu anda...

Son dakika haberi bu kez İzmir'den geldi. Çok sayıda gözaltı kararı çıkarıldı. Bunlardan 51'i gözaltına alındı. Operasyona MİT de katıldı. Ayrıntılar haberimizde, işte bütün detaylar....

Son dakika: Bu kez o ilimizde! MİT de devreye girdi, sayı şu anda...

Son dakika haberi: İzmir'de MİT ve terör şube büyük bir operasyona imza attı. İlk gelen bilgilere 65 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve çok sayıda mekana eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Son dakika haberleri, geldikçe size aktarmaya devam edeceğiz. İşte bütün detaylar...

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle 65 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ile MİT Bölge Başkanlığınca kent merkezi ile Menemen, Kemalpaşa, Tire, Torbalı ve Aliağa ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 51 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, dijital malzemeler ve av tüfeği ele geçirildi.

Şüphelilerin, daha önce öldürülen teröristler için eylem yapmak için kente gelecek terör örgütü üyelerine yardım ve yataklık yaptıkları da ileri sürüldü.

Zanlılar, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Haberin Devamı

Haklarında gözaltı kararı bulunan ancak adreslerinde bulunamayan şüphelilerin yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.