Gazete Vatan Logo

Son dakika: Diriliş Ertuğrul dizisinin çekildiği kundura fabrikası yandı

Beykoz Yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasında yangın çıktı.Dumanlar bir çok ilçeden görüldü. Saatler süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.Fabrikanın bulunduğu alanda Diriliş Ertuğrul dizisi çekiliyordu. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,"Yangında can kaybı ve yaralanma olmadı" dedi.

Son dakika: Diriliş Ertuğrul dizisinin çekildiği kundura fabrikası yandı

Beykoz Yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine Beykoz, Ümraniye, Çavuşbaşı, Kavacık'tan çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Dumanlar bir çok ilçeden görüldü. 500 metrekarelik bir alanda etkili olan yangın saatler süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

DİRİLİŞ DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ YERDE ÇIKTI
Fabrika dizi ve film platosu olarak kullanılanılıyordu. Yangın, Diriliş Ertuğrul dizisinin çekildiği yerde çıktı. Dizi çekimi için kullanılan çadırlar da yandı.
BELEDİYE BAŞKANI ÇELİKBİLEK'TEN AÇIKLAMA
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yangınla ilgili açıklama yaptı. Çelikbilek şunları söyledi:
"Üzüldük ama şükür bizi memnun eden tarafı can ile ilgili bir zayiatın olmaması. Film platosu burası, buradaki ahşap malzemelerden çıkmış. Gerekli müdahaleler yapıldı. Şu anda kontrol altına alındı. Yarım saat içerisinde burası bertaraf edilir, biter burası.Ancak itfaiyenin yangını söndürdükten sonra yapacağı incelemede yangının nedeni belli olacak. Dizilerin çekimlerinin bitmiş olması bizim için şanstır. Şükür böyle bir şey yaşamadık. Burası eski tarihi bir alan. Tarihi derken yapının geçmişi itibariyle söylüyorum. Burası Sümerbank'ın bir alanı. Burada olabildiği kadar her türlü tedbir alınıyor."

İstanbul İtfaiyesi Daire Başkanı Ali Karahan Beykoz'daki yangınla alakalı,"Yaralı, can kaybı yok." dedi.

Haberin Devamı