Gazete Vatan Logo

Son dakika: AK Parti'de büyük gün!

AK Parti'de büyük gün. Dakikalar kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam bazı ipuçları verdiği seçim beyannamesini açıklayacak. AK Parti seçim beyannamesinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan dış politikaya kadar 146 büyük proje yer aldığı belirtiliyor. Beyannameden ilk bilgilere ulaşıldı. 360 sayfadan ve 16 ayrı başlıktan oluşan projelerin yanında 'Güçlü Türkiye, güçlü hükümet, güçlü Meclis' vurgusu var.

Son dakika: AK Parti'de büyük gün!

24 Haziran seçimleri için milletvekili adaylarını belirleyen AK Parti, seçim beyannamesini görkemli bir törenle açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat açıklayacağı AK Parti seçim beyannamesinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan dış politikaya kadar 146 büyük proje yer aldığı belirtiliyor.Aynı toplantıda adaylar da tanıtılacak. AK Parti Listelerinden aday gösterilen BBP'liler de tanıltıldı.

AK PARTİ TÜM MAZLUMLARIN UMUDUDUR

İlk olarak kürsüye Başbakan Binali Yıldırım çıktı. Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle: "AK Parti olarak yeni bir başarıyı yaşamak için gün sayıyoruz. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bugün burada beyannameyi açıklayacağız. Sonra bütün Türkiye'ye dağılacağız. Her zaman söylüyoruz AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir. Bu salonda 81 milyonun umudu ve heyecanı var. AK Parti sadece Türkiye'de değil dünyadaki bütün mazlumların umudur.


Milletimize ne sözverdiysek yerine getirdik. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Kadın adaylara bugün listelerde en çok yer veren Parti AK Parti'dir. AK Parti'ye de yakışan budur. 16 yıl içinde olmaz denilenlerin olduğuna hayal denilen şeylerin gerçek olduğuna hep beraber şahit oldu. 16 yılda Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük. Ekonomide, sanayide, turizmde, rekor üstüne rekor kırıyoruz.Bugün 24 Mayıs benim için anlamlı bir gün. 65. Hükümetin 2. yılını kutluyoruz.

Haberin Devamı



İŞTE BEYANNAMEDEN İLK BİLGİLER

Heyecanla beklenen beyanname açıklanmak üzere. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı beyanname 360 sayfadan ve 16 ayrı başlıktan oluştu. İlk bölümde yönetim modeli anlatıldı.'Güçlü Türkiye, güçlü hükümet, güçlü Meclis' vurgusu var. Seçim sloganı olarak 'Vakit Türkiye vakti' kullanılacak. Sunuş kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması var. 'Yaparsa yine AK Parti yapar' mesajı verildi.