Gazete Vatan Logo

Son dakika... 'Çok gizli...2019'da ABD yıkıma uğrayacak! Trump yeniden...'

Zaman yolculuğu yaptığını iddia eden Noah isimli genç bu sefer de ABD'deki şehirlerin 2019'da birçok kez gerçekleşecek büyük kar fırtınaları sebebiyle yıkıma uğrayacağını iddia etti.

Son dakika... 'Çok gizli...2019'da ABD yıkıma uğrayacak! Trump yeniden...'

2030 yılından geldiğini ileri süren ve daha önce bununla ilgili birçok kez iddialarda bulunan Noah ismini kullanan genç bu sefer 2019 ile ilgili öngörülerini belirtti.

Noah, 2019'da ABD'deki bazı şehirlerin yıkıcı ve tehlikeli kar fırtınaları sebebiyle tahrip olacağını iddia etti.

Genç ayrıca, gelecek yıl UFO'ların görünmesinde de artış olacağını ileri sürdü.

Sesinin anlaşılmaz bir şekilde duyulduğu videosunda Noah gelecekteki kütüphanelerden bazı sayfaları da kameraya gösterdi ve gelecek aylarda gerçekleşecek öngörülerini anlatmaya başladı.

Genç 'zaman yolcusu', "2019'da insanlar her yerde UFO'ları görecek" dedi.

Noah iddialarına, 'Nisan 20109'da bir robotik göz ve haziran'da felçli kişilerin yeniden yürüyebilmesi için bir çip ortaya çıkarılacak. 2020'de Trump tekrar başkan olarak seçilecek. Bunlar görüşlerim değil gerçekler' şeklinde devam etti.

Noah daha öncesinde zamanda yolculuk eden bir hükümet yetkilisi olduğunu iddia etmişti.

İddialarına devam eden Noah, "Bunu insanlara söylemek benim için çok zor. Belki bu belgeleri filme almak kötü bir fikir belki de yakalanacağım. İnsanları zaman yolcuğununun gerçekleri konusunda uyarmak zorundayız. Hükümet bunu sizden saklıyor ve gizlice kullanıyor." dedi.

Haberin Devamı

Noah geçtiğimiz sene bir şeylerin yanlış gitmesi sonucu yanlış bir zamanda sıkışıp kaldığını ifade etmişti.

İlk olarak geçtiğimiz sene gelecekle ilgili tuhaf iddiaları ile gündeme gelen Noah yalan makinesi testinde de başarıyla geçmesinin ardından bir anda tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başarmıştı.