Gazete Vatan Logo

Son dakika... Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İsrail'den açıklama geldi: Aşağılık...

İsrail hükümeti Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili sessizliğini bozdu. Enerji Bakanı Yuval Steinitz, olayı "Aşağılık" diye nitelendirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da 'Bu sorunla düzgün bir şekilde ilgilenmeliyiz' dedi.

Son dakika... Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İsrail'den açıklama geldi: Aşağılık...

İsrail'den son dakika açıklaması geldi. Tel Aviv Radyo'suna konuşan Enerji Bakanı Yuval Steinitz Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda boğularak öldürülmesi olayını "Aşağılık" diye nitelendirdi. Fakat Bakan, görüşlerinin Başbakan Benjamin Netanyahu hükümetinin görüşleri olup olmadığını da açıkça söylemedi.

Ayrıca Bakan Steinitz İsrail'in, İran'a karşı mücadelesinde Körfez ilişkilerini güçlendirmekten vazgeçmeye niyetli olmadığını da dile getirdi.

NETANYAHU'DAN KAŞIKÇI AÇIKLAMASI
İsrail Başbakan Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında ilk kez konuştu.
Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili konuşan Netanyahu, yaşananların korkunç olduğunu belirterek "Bu sorunla düzgün bir şekilde ilgilenmeliyiz" dedi.