Gazete Vatan Logo

Solmaz Çiros kimdir?

Solmaz Çiros kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. İzdivaç programının popüler gelin adayı Solmaz Çiros sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. İşte gelin adayı Solmaz Çiros'un merak edilen hayatını derledik.

Solmaz Çiros kimdir?

Solmaz Çiros'un +18'lik görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması büyük yankı uyandırdı. Görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söyleyen Solmaz Çiros'un hayatı da merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Solmaz Çiros kimdir? Sorusunun cevabı...

SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelen Solmaz Çiros aslen İzmirlidir. Yaşamını İzmir'de Romanların yaşamış olduğu mahallede sürdürmektedir. 20 yaşındaki oyuncu Solmaz Çiros ailenin dört evladından biridir.

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bu program ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise . Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına da katılmıştır.

Her daim yaşına göre daha olgun olduğunu söyleyen Çiros, anne ve babası ile birlikte İzmir’de çiçek satarak geçimlerini sağladıklarını her fırsatta belirtmiştir.

TV 8 ekranlarında bir süre hafta içi her gün yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol alan Solmaz Çiros sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaktadır. Aşk-ı Roman dizisi ise bir süre sonra yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

1.70 boyunda ve 1.55 kilo olan Solmaz Çiros samimi kişiliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır.