Gazete Vatan Logo
Magazin Şoke eden sözler: Dolaptan kemerini alıp...

Şoke eden sözler: Dolaptan kemerini alıp...

Gonca Akkuş'un 2 sene önce sinir krizi geçirdiği ortaya çıktı! Uğur Akkuş tarafından çekilen görüntüler Duymayan Kalmasın'da yayınlandı. Bu görüntüler sonrası canlı yayına bağlanan Gonca Akkuş, sinir krizi geçirdiği görüntülerin bir kısmını yalanlarken, 'ölümle tehdit ediliyorum' diyerek yeni iddialar ortaya attı.

Şoke eden sözler: Dolaptan kemerini alıp...

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Fotoğrafların basına yansımasının ardından Uğur Akkuş’un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Eşiyle sorunlar yaşadığını ve boşanma arefesinde olduklarını söyleyen Uğur Akkuş, Ebru Şallı'dan vazgeçmedi. Eleştirilere rağmen ilişkilerine devam eden çiftin, imam nikâhı kıydığı iddia edilmişti.

GONCA AKKUŞ 40 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Gonca Akkuş iki çocuğunun babası Uğur Akkuş'a milyonluk boşanma davası açtı. Uğur Akkuş da boşanma aşamasındaki eşi için çok sert iddialarda bulundu.

''OĞLUMA MAKYAJ YAPIYOR"

İstanbul Aile Mahkemesi'nde karşı dava açan Uğur Akkuş, eşinin psikolojik sorunlar yaşadığını savundu. Gonca Akkuş'un oğluna kız kıyafetleri giydirip makyaj yaptığını ileri süren Uğur Akkuş, çocuklarının velayetini ve boşanmalarına karar verilmesini istedi.

OLAY GÖRÜNTÜLER!

Bugün de Duymayan Kalmasın adlı magazin programında Gonca Akkuş'un şoke eden görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler sonrası canlı yayına bağlanan Gonca Akkuş açıklama yaptı:

Haberin Devamı

GONCA AKKUŞ: BENİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORLAR

''Bu benim ikinci çocuğuma hamileliğimde çekilen görüntü. Eşim Miami'de bizi bir eve koydu. Elimde ne telefon ne de para vardı. Hamileliğimin 9. ayında 3 gün 3 gece eve gelmedi. Ben de yalnız olduğum için korkuyordum, her an doğum yapabilirsim ve bu yüzden arkadaşını aradım. Arkadaşını aradığımı öğrenince eve geldi. Dolaptan kemerini alıp, bıçakla üzerime yürüdü. Sonra da etrafı dağıttı. Polisi çağıracağımı söylediğim için Uğur tabakları kırıp kameraya almaya başladı. Bu görüntülerden sonra polisi aramaya vicdanım el vermedi, çünkü orası Amerika. Şu an beni ölümle tehdit ediyorlar, polise başvurdum. Hiçbir şeyden korkum yok.

''EBRU ŞALLI SABIKA KAYDI İSTESİN''

Ebru Şallı Uğur'dan sabıka kaydı istesin, silahla adam yaralamaktan Uğur hakkında suç kaydı var. Uğur'un yengesinin dediği gibi Ebru Şallı ve Uğur dini nikah yapmışlar. Uğur ile velayet davamız devam ediyor. Önümüzdeki hafta çocuklarımı alacağım. Uğur'dan 20 milyon tazminat ve çocuklarım için 10 bin TL nafaka alacağım'' (Posta)

Haberin Devamı