Gazete Vatan Logo
Magazin Şoke eden iddia!

Şoke eden iddia!

Ünlü modacı Arte Tahir'i hastane raporları yalanladı...

Tasarımcı Arte Tahir; geçen hafta evinde rahatsızlanınca, arkadaşı Neşe Ünal'ın çağırdığı ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ünal, Tahir için; "Bir-iki ağrı kesici ilaç ve alkol yüzünden fenalaştı" demişti. Midesi yıkanan Tahir, taburcu olurken intihar söylentilerini yalanlamıştı: Basit bir zehirlenme vakası!

YÜKSEK DOZ ALINMIŞ

Günaydın; ünlü tasarımcıya ait hastane raporuna ulaştı. Rapora göre Tahir; bir-iki ağrı kesici değil, 10-12 adet antidepresan almış. Günde sadece bir doz alınması önerilen ilacın yüksek dozda alınması, intihar iddialarını doğrular nitelikte.

TEK NEDEN AMBULANS!

Hakkındaki intihar iddialarının doğru olmadığını söyleyen Arte Tahir, şu açıklamayı yaptı:

"Arkadaşımla yemek yiyip şarap içtim. Başım ağrıyınca ağrı kesici aldım. Fenalaşınca; arkadaşım 112'yi aradı. Bu söylentilerin nedeni; ambulans çağırmamız. Hastaneye taksiyle gitseydim, bunlar olmazdı." Ünlü tasarımcı, sözlerine şöyle devam etti: "İsteyen, Etiler Polis Karakolu'na gidip rapora bakabilir. Ben iki çocuk annesiyim; ailem var. Böyle bir intihar söz konusu değil."

ALKOLLE ALINMAZ

Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Aykan Canberk, antidepresanların doktor kontrolünde alınması gerektiğini söylüyor: "İntihara eğilimi artırabilen bu ilaçların alkolle alınması ise kesinlikle intihardır."

Haberin Devamı