Gazete Vatan Logo

Sokak ortasında silahlı çatışma

Sokak ortasında silahlı çatışma

EDİRNE’de bir araç kiralama şirketinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden bir polis memuru hafif yaralandı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alınırken, el ve boynundan hafif yaralanan polis memuru K.Y., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çavuşbey Mahallesi Londra Asfaltı Caddesi üzerindeki bir araç kiralama şirketinde meydana geldi. Alacaklarını istemek için PB 3563 KH Bulgar plakalı araçla işyerine gelen Ersin B.’nin de aralarında bulunduğu 3 şüpheli ile işyerindeki 2 kişi arasında çıkan kavga sokağa taştı. İki grubun silah kullandığı olaya müdahale etmek için gelen Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde görevli 2 sivil polis memurundan K.Y., çıkan arbedede işyerinin kırık camı nedeniyle eli ve boynundan hafif yaralandı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği işyerinde olaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da işyerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayın iki grup arasında kavgayla başlayıp silahlı çatışmaya döndüğünü kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"İki grup arasında nedenini bilmiyoruz, kavga çıkıyor. Kavga da silahta kullanılmış. Konuyla ilgili 5 kişinin yakalaması yapıldı, 1 kişiyi de aramaya devam ediyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz. Silahlı yaralanan yok ancak arbede de yaralananlar olmuş tabi ki. Bizim 2 arkadaşımıza mukavemette bulunuyorlar. Bir arkadaşımız hafif şekilde yaralandı. Bildiğimiz kadarıyla olaya karışan yabancı uyruklu kişi yok. İşyeri önündeki hasarlı araçla ilgili de tahkikatımız sürüyor. Olayın detaylarını daha sonra aktaracağız."

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, silahlı kavgaya karıştığı tespit edilen 1 kişinin de arandığı belirtildi.