Gazete Vatan Logo

Sokak ortasında çifte infaz

Sokak ortasında çifte infaz

ADANA’da 33 yaşındaki Murat Uygun ile beraberindeki 30 yaşındaki Yıldız Tongul, yol ortasında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli 35 yaşındaki Sabri U. aranıyor.

Çifte cinayet saat 14.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Kocavezir Mahallesi Güneş Kuşak Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Sabri U., yaya olarak birlikte yürüyen Murat Uygun ile Yıldız Tongul’a tabancayla kurşun yağdırdı. Uygun olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Yıldız Tongul ise kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis, kaçan şüpheli Sabri U.’yu ararken, çifte cinayetin neden işlendiği konusunda araştırma başlatıldı.

KATİL ZANLISI KADININ AĞABEYİ ÇIKTI
Adana’da sokak ortasında öldürülen Yıldız Tongul ile Murat Uygun’un sevgili olduğu, katil zanlısı olarak aranan Sabri U.’nun ise kadının ağabeyi olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Sabri U. 2013’te karıştığı bir olay nedeniyle cezaevine girince, aileye yardım eden adamı Murat Uygun’un kız kardeşi Yıldız ile ilişki yaşamaya başladı. Sabri U.’nun kısa süre önce cezaevinde çıktığı, bu durumu öğrenince kardeşi ile önceden yanında çalıştırdığı adamını yüzleştirmek için cinayeti işlediği sokağa çağırdığı da anlaşıldı. Sabri U.’nun kardeşi ile yanındaki kişinin sevgili olduklarını itiraf edince, öldürdüğü de belirtildi.

Haberin Devamı