Gazete Vatan Logo

ŞOK! "Yatak odamıza gizli kamera takıp..."

Floridalı bir çift, Carnival Cruise gemisinde yataklarını gösteren bir gizli kameradan dolayı yaşadıkları kötü deneyimi anlattılar.

ŞOK! "Yatak odamıza gizli kamera takıp..."

GAZETEVATAN.COM

Chris ve Dana White çifti katıldıkları bir programa yaptığı açıklamada, Alabama'dan yola çıkan ve 3 günlük Karayipler gezisinin yapıldığı lüks kamaralarında TV kablolarının arasında saklanmış bir kayıt cihazı bulduklarını bildirdi.

Chris White, eşine "Bu benim düşündüğüm şey mi?" diye sorduğunu eşininse cihaza bakıp endişelenmeye başladığını belirterek "Gerçekten şaşkınlık içerisinde kaldık. Odada bir kamera vardı. Bu kamera fişe takılı ve çalışır durumdaydı." dedi.

Çift şirketin güvenliğini çağırarak cihazı inceleyip söken bir çalışanı kendi cep telefonlarıyla videoya çektiler. Chris, “Bunun gerçekten bizim başımıza geldiğine inanamıyorum diye düşünüyordum" dedi.

Carnival, USA TODAY'e yaptığı açıklamada, gemi ekibinin soruşturması sırasında bir "video vericisi" bulunduğunu kabul etti ancak bunun "bir elektrik kaynağına bağlı olmadığına ve kayıt yapamadığına" dikkat çekti.

Açıklamada ayrıca, "Bu kesinlikle anormal bir durum ve kim tarafından ya da neden bu cihazın misafirlerimizin kamarasında koyduğu belirsiz. Misafirlerimiz ve ekibimizin güveni bizim için en önemli seviyededir. Bu gibi bir durumun bir daha gerçekleşmemesi için önlemler alacağız" dendi.

Haberin Devamı

Chris White aynı fikirde olmadığını cihazın "bir kamera olduğunu ve kabloya bağlı olduğunu söyleyerek "Kamera çalışır haldeydi. Dokunulduğunda sıcaktı" diye konuştu.

Carnival tarafından, vericinin daha fazla denetilmesi adına FBI'ya devredildiği ve White çiftine hukuki yaptırıma dahil olmaları tavsiye edildiği söylendi. Standart prosedürleri takiben, cruise gemisi ABD Gümrük ve Sınır Korumasını da bildirdi.

Dana White yine de huzurunun bozulduğunu belirterek "Gizliliğimizin ihlal edildiğini hissettim. Özel hayatımız ihlal edildi" diye konuştu.