Gazete Vatan Logo

ŞOK! Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor

Cristina ile Benno Kaiser çiftinin 2 çocuktan sonra hayatı değişti. Biseksüel olduğunu keşfeden Cristina durumu eşine anlattıktan sonra ilişkileri çok farklı bir boyuta ulaştı.

ŞOK! Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor

Cristina ve Benno Kaiser 12 yıl önce tanıştıktan 4 ay sonra evlendi. Kısa bir süre sonra ilk çocukları dünyaya geldi. 11 yaşındaki oğulları Isaiah’a sonra 7 yaşındaki kızları Rebecca ve altı yaşındaki kızları Brianna katıldı.

Ancak geçen zaman içinde 31 yaşındaki Cristina hayatında bazı şeylerin eksik olduğunu fark etti. Cristina biseksüel olduğunu eşini anlattı. Çift daha farklı bir ilişki yaşamaya başladı.

Hem eşini sevdiğini ancak kadınlara ilgi duyduğunu söyleyen Cristina Kaiser’in hayatına 21 yaşındaki Sierra Kuntz dahil oldu. Genç kadın şu anda evli çiftle aynı evde yaşıyor. Üçü aynı yatağı paylaşıyor. Her şeyi birlikte yapıyorlar.

37 yaşındaki Benno Kaiser her iki kadını da çok sevdiğini onlarsız bir hayat düşünemediğini söylüyor. Ancak ekliyor ‘Bu herkese göre bir yaşam tarzı değil’…

Cristina artık hayatında her şeyin tam olduğunu 3 çocukla harika bir aileye ve hayata sahip olduğunu anlatıyor. Sierra Kuntz ise başlarda bir çifte üçlü ilişki yaşama fikrinin gözünü korkuttuğunu ancak her şeyin çok iyi gittiğini, çocukların on da ‘anne’ dediklerini söylüyor.

Haberin Devamı

Çift şimdi boşanıp daha sağlam bir aile hayatı kurmak adına Sieerra ile evlenmeyi palanlıyor.

Ancak Sierra ile Benno mu yoksa Cristina mı evlenecek henüz karar verilmiş değil.

Milliyet