Gazete Vatan Logo

ŞOK! Eşiyle kavga ettikten sonra kendi evine uçakla çarptı!

ABD'nin Utah eyaletinden Duane 'Rhedd' Youd isimli adam, küçük uçakla kendi evine çarptı.

ŞOK! Eşiyle kavga ettikten sonra kendi evine uçakla çarptı!

GAZETEVATAN.COM

47 yaşındaki Duane 'Rhedd' Youd'un karısı Sandy Youd eşinin ölümcül kaza esnasında kafasından neler geçtiğini asla anlayamayacağını söyledi.

Daha öncesinde bir okulun servis şoförlüğünü yapan ve şimdilerde emlak danışmanı olan Sandy Youd, oğluyla birlikte Payson bölgesinde bulunan evlerinden kaza esnasında kaçmayı başarabildi.

Alevlerden kaçabilen kadın şoke eden kazayla ilgili sorulan "muhteşem" bir babanın eşi ve çocuğu evdeyken neden kasten eve girdiği sorusu üzerine "Kafasında ne vardu bilmiyorum, anlayamıyorum ve asla bilemeyeceğim" şeklinde cevap verdi.

Sandy eşinin bu davranışının "tamamen beklenmedik" olduğunu söylerken yerel medyaya yaptığı açıklamada "Tek istediğim Rhedd'in ne kadar muhteşem bir "adam" olduğunu insanların bilmesi" ifadelerini kullandı.

Çiftin çocukları, ebeveynlerinin evliliklerinde zor bir dönem geçirdiğini ve uçak kazasından bir gün gerilimin büyük ölçüde tırmandığını söylediler.

Polis, çiftin Pazar sabahı konuşmak için bir mekana gittiğini ve alkol aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Rhedd'in gittikçe daha telaşlı hale geldiği bildirildi ve Sandy'yi araçtan çıkarmadan ve onu yolun kenarında bırakmaya çalışmadan önce ona çığlık atmaya ve bağırmaya başladığı belirtildi.

Polis şefi, Noemi Sandoval, çiftin evinden daha önce bir kez gelen aile içi şiddet çağrısına cevap verildiğini belirtti.

Kazadan geriye kalan fotoğraflarda beyaz uçağın evin önünde bulunan bahçedeki devrilmiş aracın önünde paramparça hale geldiğini gösteriyor.