Gazete Vatan Logo

Şok eden görüntüler! Çırılçıplak motora bindiler

Endonezya'da bir adam ve arkadaşı, motora çıplak binerek gezdi. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından olay tartışma konusu oldu.

Şok eden görüntüler! Çırılçıplak motora bindiler

Raymond RB kullanıcı adlı adam, Instagram'da bir arkadaşıyla birlikte çıplak bir şekilde scooter kullandığı görüntüleri takipçileriyle paylaştı. Endonezya'nın Bali adasında gerçekleşen olayda, çıplak çekilde motosiklet kullanan iki kişinin, aracı havuza doğru sürdüğü görülüyor. Viral olan video, sosyal medyanın farklı platformlarında binlerce defa yayınlandı.

BİNLERCE YORUM ALDI

Avustalyalı olduğu belirlenen turistler, çevredekilerin tepkisini çekti. Ancak iki sarhoş turist de, ada sakinlerine saygısızlık etmediklerini iddia etti. Bell Tower Times adlı facebook sayfasında da paylaşılan görünrüler, binlerce yorum aldı. İsmi açıklanmayan Avustralyalı turist, alkollü olduğu için böyle bir davranışta bulunduğunu ancak kimseyi rahatsız etmek istemediğini ileri sürdü. 23 yaşında olduğu öğrenilen adam, ayrıca Bali'de aylar geçirdiğini bu sebepte de scooter sahibi olduğunu söyledi.(Milliyet)