Gazete Vatan Logo

Şöhretin büyüsüne kapılmadım

Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti şarkısıyla dinlenme rekorları kıran Gökhan Keser, kısmetli biri olduğunu çevresindekilere de şans getirdiğini söylüyor...

Şöhretin büyüsüne kapılmadım

1,5 senenin ardından yeni şarkınla seni dinliyoruz. Bu süre içinde neler yaptın?

Bu süre içinde şarkıyı aradım ve kolay bulamadım. Onu ararken araya bir sinema filmi girdi. Şarkı belli olduktan sonra aranjesi ve sözleri üzerine çalışmaya başladım. Şarkının en iyi zamanda çıktığını düşünüyorum.

Şarkının adı “Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti”, gerçekten sevdiğin herkesin kısmeti açıldı mı?

Evet vardır böyle bir uğurum. Hem ilişkilerimde hem de sosyal hayatımda insanlara uğurlu ve kısmetli gelirim. Benden sonra işleri açılır, dükkanları iş yapar. El verdiğim, desteklediğim bir arkadaşım bir anda zirve yapıyor. Yani kısmetliyim ki kısmet açıyorum.

Sen kısmetli misin?

Galiba kendime bu kadar çok değilim. Çevreme verdiğim kısmetten kendim pek nasiplenmiyorum. Ama şanslı olduğumu düşünüyorum. Çünkü yaşadığım bu hayattan ve elde ettiklerimden çok memnunum.

Bitirdiğin bir ilişki arkasından “kısmetini açtım gitti” dediğin biri oldu mu?

Aşk hayatında duygularını çok yoğun yaşayan bir adamım. Mutlulukta bencil değilimdir. Daha çok karşı tarafı düşünen biriyim. Ama ilişki bittikten sonra diğer tarafın ne yaptığı, nereye gittiğiyle hiç ilgilenmem. Bu yüzden hiç “Aşkım yarım kaldı, kaldığımız yerden devam edelim” diye düşünmem. Çünkü hayatımda hiç yarım kalan bir hikayem olmadı.

Haberin Devamı

Kimseye ‘hayır’ diyemiyorum

İstediklerini elde edene kadar savaşır mısın ?

14 yaşımdan beri kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Hayat zaten çok zor ve çaba sarf etmeden hiçbir şey olmuyor. Ben çabalayarak hayatı daha kaliteli ve güzel yaşamaya çalışıyorum. Hep daha iyisini yapmanın peşindeyim. Ama büyük beklentiler içine de girmem. Anı yaşarım.

Yıllar içinde çıkardığın en büyük ders ne oldu?

Kimseye hayır diyemiyorum. Karşı taraf kırılmasın diye kendimden çok ödün verdim ve bazen vermeye devam ediyorum. Bu yüzden kendimden ve hayatımdan yediğim çok oluyor.

Reklam olsun diye sevişmem

Şöhretin azalırsa ne olur?

Eksik hissederim. Çünkü şarkılarımın birçok kişiye kolayca ulaşması şöhretli olmaktan geçiyor. Büyük kitlelere bu sebepten ulaşamazsam bu beni çok üzer. Hayatımın merkezinde ünlü olmak yok. Ünlü budalası değilim, olmam da… Şöhretin büyüsüne kapılmadım.

Haberin Devamı

Oyunculuk nasıl gidiyor?

Oynamayacağım bir karakter yok. Senaryo ve karakter için gerçekten gerekliyse her türlü sahneyi oynarım. Ama reklam malzemesi olsun diye soyunmam, sevişmem. Çünkü artık bu tarz sahneler reklam olsun diye yazılıyor.