Gazete Vatan Logo

Social İstanbul Kemer Country'de alışveriş şenliği

Şehrin yeni etkinlik alanı Social İstanbul Kemer Country; Harvey Nichols – Brandroom POP UP Alışveriş Şenliği ile kapılarını açtı.

Social İstanbul Kemer Country'de alışveriş şenliği

Social İstanbul, şehrin sosyal hayatına yeni bir soluk getirebilmek amacıyla, İstiklal Caddesi Demirören İstiklal’de ve Kemer Country Club’da açıldı.

Trend oluşturacak bir mekan Social İstanbul Kemer Country’de 20-24 Eylül tarihleri arasında , alışverişseverler için dünyanın en önemli markalarına % 70’e varan indirimlere ek olarak kasada 20 indirimle sahip olabilecekleri fırsatlar doğdu.

Kemer Country Club’ın muhteşem doğası içerisinde gerçekleşen etkinliklerde lezzet, eğlence ve farklı deneyimlerle katılımcılar, alışveriş etkinliğini şenlik havasında geçirdi.

Şenlikte aynı zamanda Türk Cazının önemli isimlerinden Öncer Focan, misfirlere caz dinletileri eşliğinde alışveriş keyfi yaşattı.

Alışveriş dışında farklı beğenileri ve deneyimleri de birarada buluşturan etkinlikle BMW Motorrad Türkiye standında katılımcılar, BMW Motorrad modellerini ilk elden görmeye ve benzer fikirdeki motosiklet meraklılarıyla birlikte birarada olma şansını elde etti.

Şenlik elbette çocukları unutmadı! Aileler alışveriş yaparken çocuklar ise kendileri için kurulan etkinlik alanında faaliyetlerde bulundu.

Haberin Devamı

Social İstanbul Kemer Country; Harvey Nichols – Brandroom POP UP Alışveriş Şenliği 20-24 Eylül tarihleri arasında 5 gün süreyle yaklaşık 1.000 kişinin katılımıyla cemiyet dünyasının ünlü isimlerini ağırladı.