Gazete Vatan Logo

Snapchat, Spectacles'i satışa çıkarıyor!

Snapchat, yakında kendine has kameralı gözlüğü Spectacles'in satışına yakında başlıyor.

Snapchat, Spectacles'i satışa çıkarıyor!

Sosyal medya platformlarına sonradan giriş yapsa da kısa sürede çok popüler bir uygulama haline gelen Snapchat, yakında kendine has kameralı gözlüğü Spectacles'i piyasaya sunacak. Snapchat, Spectacles'i satmak için ilginç bir yöntem uygulayacak.

Snapchat denenmemiş bir yol izliyor

Snapchat için çok önemli bir ürün olan Spectacles, kullanıcıların merak etmesini sağladı. Aynı zamanda Snapchat, uzun süredir odaklandığı Spectacles'i satmak için şimdiye kadar denenmemiş bir yol deneyecek.

Snapchat, kullanıcılara sunacağı kameralı gözlük Spectacles'i otomatlardan satmayı düşünüyor. Hem de gözlüğün satılacağı otomatlar sabit bir yerde durmayacak. Yani kullanıcılar Spectacles'i satın almak için otomatların peşinden koşacak.

Spectacles'in fiyat etiketi 130 dolar olarak açıklandı. Kullanıcılar gözlüğü satın almak istediklerinde, cihazlarındaki Snapchat uygulamasındaki haritadan o anda gözlüğü satan otomatların nerede olduğunu bulabilecekler.

Spectacles özellikleri

Snapchat'in akıllı gözlüğü Spectacles, tıpkı Google Glass gibi üzerinde iki adet kamera barındıracak. Fakat onu Google Glass'dan ayıran özelliği ise kameraların boyutu ve gözlüğün tasarımı. Spectacles, Glass'a göre daha narin ve korkutucu olmayan bir görünüme sahip.

Haberin Devamı

Gözlüğün kolları kıvrılıp kapatılabiliyor ve böylece köşelerindeki şarj girişleri ortaya çıkıyor. Gözlüğü şarj etmek için kutusunu yanında bulundurmamız gerekiyor çünkü gözlüğü kutusuna yerleştirdiğinizde kutunun kenarlarında bulunan şarj iğnelerinin üstüne oturuyor.