Gazete Vatan Logo

SKULLY AR-1 Kask ile Arkanızı Görebileceksiniz

SKULLY AR-1 Kask ile Arkanızı Görebileceksiniz

SKULLY AR-1 Kask ile Arkanızı Görebileceksiniz

Motorcuların en önemli aksesuarlarından ve çoğu zaman ciddi kazalardan korunmalarını sağlayan kaskları teknolojiye ayak uydurmaya başladı. Özellikle kör nokta ve arkadaki hareketlerin takibi konusunda zaman zaman sorun yaşayan iki teker tutkunları için güzel bir haberimiz var. Akıllı kask Skully AR-1 satışa çıkıyor.

SKULLY AR-1 Kask ile Arkanızı Görebileceksiniz

Yaklaşık 2 sene önce bir Indiegogo projesi olarak tanıtılan ve bu sürede kazandığı bağışlar sonrasında hayata geçirilen akıllı kask Skully AR-1 projesinin meyveleri ortaya çıktı ve bu süper akıllı kaskın dağıtımı başladı.

Skully AR-1 kaskı diğer kasklardan ayıran özellikleri merak edenler için, bu kaskın neler sunduğunu sıralayalım. Skully AR-1 tam arka kısmında bulunan kamera yardımıyla motorcuların dikiz aynalarındaki kör noktalardan tamamen kurtulmalarını sağlayacak.

Arka kameraya ek olarak vizör bölgesindeki yeniliklerle de dikkat çeken Skully AR-1 isimli kask, vizörün sağ kısmındaki transparan HUD göstergeleri ile GPS ve Navigasyon desteği de sunabiliyor. Bağlanabilirlik tarafında ise Bluetooth ve internet desteği sayesinde hem hands free sesli görüşme hem de yeni özellikler için internet üzerinden OTA güncellemeleri çekebilecek.

Haberin Devamı

Tam anlamıyla akıllı kask olarak hazırlanan Skully AR-1 isimli kask, siyah ve beyaz renk seçenekleri, S-XXL arası ölçü seçenekleriyle ön siparişli satışlar yoluyla satılmaya başlandı. Bu kaskın fiyatı ise 1499$ olarak belirlenmiş durumda.



KAYNAK : Teknolojioku.com - SKULLY AR-1 Kask ile Arkanızı Görebileceksiniz

kapak düzenleme