Gazete Vatan Logo

Skandal! Küçük çocuğun yanında...

Rusya'da Anna Litvinova isimli genç kadının polis kostümüyle genç bir erkek için yaptığı striptiz dansı başını belaya soktu. Çünkü olay sırasında odada 4 - 5 yaşlarında bir erkek çocuk da bulunuyordu.

Skandal! Küçük çocuğun yanında...

Skandal görüntüler Rusya'dan. Genç bir striptiz dansçısı polis kostümüyle bir evin salonundan içeri giriyor ve sandalyede gözü bağlı bir şekilde duran genç bir adama doğru soyunarak dans etmeye başlıyor.

Tam bu sırada küçük bir erkek çocuk kameranın açısında görülüyor. Çocuk, kadın dans ederken odada dolaşıp duruyor. Kimse çocuğu dışarı çıkarmıyor.

Olayın sebebi ise Rus ailenin 20 yaşına giren oğulları için düzenledikleri doğumgünü partisinde çocuklarına bir striptiz dansı hediye etmeleri.

Polis tarafından gözaltına alınan Anna Litvinova, bir ailenin kendisini oğullarının doğumgünü partsinde dans etmesi için kiraladığını söylüyor. Evde küçük bir çocuğun olduğunu bilmediğini, eve girip dans etmeye başladıktan sonra çocuğun odaya girdiğini anlatan striptizci olayla ilgili bir suçu olmadığını söyledi.

Videoyu çeken aile üyelerin korkunç görüntüleri intermette paylaştıktan sonra olay ortaya çıktı. Polis başta Anna Litvinova olmak üzere videoda bulunan herkesi ifadeye çağırdı.