Gazete Vatan Logo

Skandal! Köstebek oraya da girdi

Bir süre önce tutuklanan büyük köstebek Ahmet D.'nin 7 Haziran'da yapılacak genel seçimde kullanılacak oy pusulalarının basıldığını belirttiği Ankara Temelli - Malıköy'deki Ertem Matbaası'na girerek, çektiği fotoğrafları twitter üzerinden paylaştığı anlaşıldı. Bu gelişme üzerine gözler, Yüksek seçim Kurulu'na çevrildi.

Ahmet D.'nin AnatoliaHack rumuzu ile 29 Nisan'da twitter hesabı üzerinden yaptığı fotoğraflı paylaşımlar dikkat çekti. AnatoliHack rumuzlu twitter hesabında, 29 Nisan'da yayınlanan fotoğrafların altına şu mesajlar yazıldı:

*Mv. Secimine ait oy pusularani basiliyor :) Baskent Organize San.

Maliköy Temelli ANKARA Ertem Matbaasina pusu attik.

*Ertem matbaasinin gerek icinde ve gerekse disinda jandarmadan olusan muthis bir koruma var, gerci bize sorun degil kimlik yaptik icerdeyiz.

*Oy pusulalarinin basildigi Ankara Ertem Matbaasinin icerisi :) #Hirsiz Tayyip Korkma Titre Ininize kadar girecegiz.

*Oy pusulalarin basildigi ertem matbaasi icindeyiz #Hirsiz tayyip korkma titre asil biz senin inine giriyoruz :)

BÜYÜK KÖSTEBEK YAKALANDI

*Oy pusulalarin basildigi ertem matbaasi icindeyiz n'ber jon jon bak sana daha neler yapacagiz :)

*Matbaa ici o kadar buyukki yakalanmayalim degilmi :) jandarma disarida biz iceride oy pus. basiliyor.

*Oylar Ankara da ertem matbaasinda basiliyor AKP li hirsizlara bir tanesi bile caldirmayiz takipteyiz.

Haberin Devamı

*Matbaada calisan cocuklar bize yalvariyor abiler birazdan saat 18.00 mesai bitiyor yakalancaksiniz cabuk bizlerle disari cikin diyorlar :)

*Eh bizde onlari kirmadik sessizce girdigimiz matbaadan sessizce calisanlar ile cikiyoruz. Bu gunluk bu kadar :) Sahibi Ertem' de AKP li

*Tabiki mv. oy pusulalarinin basildigi Ertem matbaasinin sahibi ertem hk.dada bilgi topladik AKP li olup sekreterini de esini bosayip almis.

GÖZLER YSK'YA ÇEVRİLDİ

Bu gelişme üzerine gözler Yüksek Seçim Kurulu'na çevrildi.

AnatoliaHack rumuzu üzerinden twitter'da yayınlanan fotoğrafların oy pususularının basıldığı matbaada çekilip çekilmediği, bu kişinin burada bu kadar rahat nasıl hareket ettiği konusunda YSK'nın bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. (milliyet)