Gazete Vatan Logo

Siyasilerden Demirören ailesine başsağlığı mesajı

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından siyaset dünyası baş sağlığı ve üzüntülerini paylaştı.

Siyasilerden Demirören ailesine başsağlığı mesajı

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından siyaset dünyasından birçok isim başsağlığı mesajı yayımladı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Demirören ailesine başsağlığı ve sabır dilerim."

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet niyaz eder; değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine sabır-ı cemil niyaz ediyorum.
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar: Çok genç yaşta tanıdım kendisini. İstanbul emniyetinde şube müdürüydüm o dönemde. Devletin imkanları bu kadar güçlü değildi. Kendisi Ankara pazarlarının sahibiydi.
Yüklü miktarda alışveriş çekleri verirdi bana. Bunu durumu olmayan polis memurlarıyla paylaş derdi. İhtiyacı olan bütün arkadaşlarımızla paylaşırdım. Çok önemli miktarda yaraya derman olurdu.
Kimsenin de bilmesini istemezdi. Yıllar geçti aradan, 30 yılı aşkın süre geçti.
Vefatından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyim. Hep iyiydi, hep sıcaktı. Problem çözücüydü. Ailesi başta olmak üzere bütün çevresine karşı şefkatliydi. Sanayiden spor hayatına kadar her yönde üzerine düşeni yaptı. İyi izler bıraktığına gönülden inanıyorum. Bu sabah bir şokla uyandım bu sabah. Geride de çok güzel yetiştirdiği çocuklarını bıraktı, torunlarını bıraktı. İnanıyorum ki Demirören soyadını yaşatacaklardır.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan: Demirören Grubu’nun sahibi Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Sevgili Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, Demirören ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.

Haberin Devamı