Gazete Vatan Logo

Siyah İnci 9. yeni bölümde Hazal'dan şoke eden hamle!

Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Star TV'de ilgiyle izlenen dizisi Siyah İnci'de aşkı ve vicdanı arasında sıkışıp kalmıştır. İşte Siyah İnci'de yaşanacaklar...

Siyah İnci 9. yeni bölümde Hazal'dan şoke eden hamle!

Siyah İnci 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Siyah İnci'de bu hafta Irmak'ın fenalaşması herkesi korkutur ve hayatlarında farklı bir karar almalarına sebep olur. Peki Hazal ile Kenan'ın yolları tamamen ayrılacak mı? İşte Siyah İnci yeni fragmanları...

SİYAH İNCİ 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Canan Demiroğlu, Aziz’i kızıyla, ona gerçekleri anlatmakla tehdit ettiği sırada kendi kızının hastaneye kaldırıldığı haberini alır. Irmak’ın durumu kritiktir ve kurtulur umuduyla başhekimle konuştuğundaysa hiç beklenmedik bir haber alır. Aldığı haber Canan’ı yıkıp perişan edecektir. Kenan’la konuşur ve kızını mutlu etmesini ister. Canan’ın tek amacı vardır artık, o da Irmak… Onun mutluluğu için yapmayacağı şey yoktur. Hiç çalmayacağı kapıları çalacak, hiç denemeyeceği yolları deneyecektir.

Melek, Ildır’daki evini satıp çok beğendikleri sahildeki restoranı tutmuştur. Hazal ve Melek açılış için hazırlıklara başlamışlardır. Bu yeni başlangıç anne kızın hayatlarında çok önemli kararlar aldıkları dönemin de başlangıcı olacaktır. Hazal, Kenan’la konuşacağını ve aralarında bir türlü sona ermeyen ihtirası, arzuyu ve özlemi bitireceğini söyler. Bunu yapmak için gerçekten kuvvetli bir sebebi olduğundan bahseder. Hazal artık kendine yeni bir yol seçmeye karar vermiştir. Bu yeni yolda yanında Kenan’a yer yoktur.. O artık Hazal Demiroğlu olduğu gerçeğini kabul etmiş ve o şekilde yaşamaya karar vermiştir. Melek de sadece kızının olduğu yeni bir hayat yolu seçmek üzere sürpriz adımlar atar.

Haberin Devamı

Bütün bunlar olurken Ece babasına, Aziz’in hiç beklemediği kötü bir sürpriz hazırlamıştır. Aziz, Ece’nin bu tavrı karşısında büyük bir şok ve üzüntü yaşar.

Vural, Kenan’ı kardeşinden ve Hazal’dan uzak tutmaya çalışırken, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

Ebru ve Halil, kendi çıkarları ve herkesten sakladıkları sırlarının ortaya çıkmaması için harekete geçerler. Olayları kendi lehlerine çevirmek adına fırsat kollamaya başlarlar. Fırsat Halil’in ayağına gelir. Edindiği yeni bilgi hem Demiroğullarının karşısnda elini ve konaktaki yerini güçlendirecektir. Ebru ise Kenan’a olan aşkı ve kıskançlığı ile, Demiroğlu Konağında kimsenin cesaret edemeyeceği çok büyük bir hamle yapar.

Haberin Devamı