Gazete Vatan Logo

Siyah Beyaz Aşk 31. yeni bölümde Aslı, Ferhat'ı iyileştirebilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 31. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam izlenebilecek olan Siyah Beyaz Aşk dizisinde gerçek babasını öğrenen Ferhat, ne yapacak? Aslı aşkının peşini bırakmayarak Ferhat'a destek olabilecek mi? İşte Siyah Beyaz Aşk'tan yeni gelişmeler...

Siyah Beyaz Aşk 31. yeni bölümde Aslı, Ferhat'ı iyileştirebilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 31. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olan Siyah Beyaz Aşk dizisinde neler yaşanacak? Ferhat, Namık gerçeğiyle nasıl yüzleşecek?

SİYAH BEYAZ AŞK 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?

Namık’ın babası olduğunu öğrenen Ferhat, bu büyük gerçek ile yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat, Namık’a doğrulttuğu silahı indirmeyi mi tercih edecek yoksa Namık’ın cezasını kendi elleriyle mi verecektir?

Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav anlamına gelmektedir. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat’ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?

Ferhat’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter’in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıkacaktır. Yeter’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir?

İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?

Haberin Devamı