Gazete Vatan Logo

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölümde Aslı, ölümle burun buruna!

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanları oldukça heyecanlandırdı. Kanal D'nin kısa zamanda fenomeni haline gelen Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat, ölümle burun buruna gelen Aslı'yı kurtarabilecek mi? İşte Siyah Beyaz Aşk fragmanları...

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölümde Aslı, ölümle burun buruna!

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı ile Ferhat birbiri olmadan yapamayacağını fark ediyor. Peki bundan sonra neler yaşanacak? İşte Siyah Beyaz Aşk fragmanları...

SİYAH BEYAZ AŞK 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ferhat’la yolları ayrılan Aslı, hayatının onunla birlikte anlamlı hale geldiğini fark eder!

İçinde kalanları söylemek için yazdığı veda mesajında, Ferhat’a gerçek babasının Berber Necdet olmadığını söyleyen Aslı pişman olacak mı?

Namık, Aslı’yı ortadan kaldırmaya kararlıdır. Cüneyt ise kurduğu hain planla sadece Aslı’dan değil Ferhat’tan da kurtulmaya çalışmaktadır.
Yılmaz tarafından kaçırılan Aslı ölümle burun buruna gelir ancak Ferhat’ın onu kurtaracağına emindir.

SİYAH BEYAZ AŞK 11. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?

Haberin Devamı

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?

Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?