Gazete Vatan Logo

Siyah Beyaz Aşk 10. yeni bölümde Ferhat gerçekleri öğrenecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 10. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı, Ferhat'a Namık ile ilgili gerçeği anlatabilecek mi? İşte Siyah Beyaz Aşk dizisinde bu akşam yaşanacak gelişmeler...

Siyah Beyaz Aşk 10. yeni bölümde Ferhat gerçekleri öğrenecek mi?

Siyah Beyaz Aşk Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor. Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen Siyah Beyaz Aşk dizisinde bu akşam Ferhat'ın başı belada, peki bu durumdan nasıl kurtulacak? İşte dizide yaşanacaklar...

SİYAH BEYAZ AŞK 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ferhat ve Cüneyt, Şahin’in adamları tarafından sarılmış, çıkış yolu aramaktadır. Aslı, Ferhat’ın başının belada olduğunu öğrenince hiç düşünmeden onun peşinden gider. Ferhat ise şimdi kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır.

Bebeğin Gülsüm ve Cüneyt’in olduğunu öğrenen Abidin, Safiye ile yüzleşir. Kaderinin Abidin’in ellerinde olduğundan habersiz olan Gülsüm bebeğine kavuşabilecek mi?
Bütün oklarını Aslı’ya yönelten Namık, Aslı’yla karşı karşıya gelir. Aslı, Ferhat’a babasının Namık olduğunu söyleyip onu yaşadığı yalanın içinden çıkarabilecek mi?

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit’in evinin kurşunlandığı haberiyle deliye dönen Ferhat sorumlularını bulmak için harekete geçer!Ferhat’la birlikte adamların peşinden giden Cem’in yaralanması Aslı’yı çileden çıkarır. İkisi de kardeşleri için endişe etmektedir.

Haberin Devamı

Namık, Şahin’i durdurduğunu söylediğine göre bunu yapan kim? Namık mı yoksa Namık’ın hamlesini görmezden gelen Şahin mi? Şahin, Ferhat’ı yanına çağırır. Şahin, Ferhat’ın hayatındaki tüm yalanları anlatacaktır!