Gazete Vatan Logo

Şişmanladıkça para kazanıyor

bel kalınlığı 160 santimetre olan 152 kilo ağırlığındaki 30 yaşındaki Sassy Thomas yemek yiyerek para kazanıyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Tottenham’da oturan bel kalınlığı 160 santimetre olan 152 kilo ağırlığındaki 30 yaşındaki Sassy Thomas’ın, yemek yiyerek para kazanması Avrupa’daki bir çok kanalda geniş yer aldı.

Sassy, şişman kadın fetişi olan erkekler için hazırlanan videolarda, yemek yerken çekilen görüntüleriyle rol alırken, elinde yiyecekle verdiği pozların yer aldığı fotoğraf albümleri de büyük ilgi gördü. Sassy Thomas’ın, fotoğraf ve videolardan ayda 2 bin sterlin (yaklaşık 4 bin 500 TL) kazandığı belirtildi.

Belinin kalınlığı 160 santimetre olan 152 kiloluk İngiliz Sassy Thomas’ın yılda 35 bin TL’ye güvenlik elemanı olarak çalıştığı sırada yaşamının bir internet sitesi sayesinde değiştiği belirtildi. Sassy’nin şişman kadınlardan hoşlanan erkeklerin üye olduğu bir site bulduğu, fotoğrafının yayınlanmasından birkaç dakika sonra elektronik posta yağmuruna tutulduğu belirtildi. Kendi internet sitesini kurarak, burada yemek yerken çekilen fotoğraf ve videolarını satmasıyla yılda 54 bin TL kazanmaya başladığı belirtildi.

Haberin Devamı