Gazete Vatan Logo
Magazin Sırtında gitarı elinde güverciniyle çıktı!

Sırtında gitarı elinde güverciniyle çıktı!

Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Deniz Seki, infazını tamamlayarak dün Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye oldu

Sırtında gitarı elinde güverciniyle çıktı!

Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevi önünde beklemeye başladı. Seki’nin menajeri Özgür Aras, nişanlısı Faruk Salman, kardeşi Serdar Seki ve avukatı Naim Karakaya, dün sabah erken saatlerde cezaevine giriş yaptı. İşlemleri sürdüğü sırada Seki’nin önce eşyaları çıkarıldı. İki kutuya konulan eşyalar dışarı çıkarılıp araca konuldu. Pankart açan sanatçının hayranları, şarkılar söyleyerek Seki’yi bekledi.

Seki’nin tahliye olma saati yaklaştıkça cezaevi önündeki kalabalık arttı. İşlemlerin bitmesinin ardından Seki, nişanlısı Salman, avukatı Karakaya ve menajeri Özgür Aras’la beraber saat 15.45’te kapıda göründü. Seki’nin dışarı çıkmasıyla beraber kapıda izdiham yaşandı.

Kolyesinde aşkı vardı

Seki’nin sırtındaki gitarı ve boyunundaki sonsuzluk işaretiyle yer alan ‘Faruk’ ve ‘Deniz’ yazılı kolyesi dikkat çekti. Kısa bir röportaj veren Seki, “Çok zorlu bir yolculuktu. Beni burada bekleyen çok sayıda sevenim var. Sabahtan beri buradasınız. Teşekkürler. Benim sesim oldunuz. Dimdik ayakta durmamı sağladınız. Sizleri çok özledim. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Menajerim size gerekli bilgileri verecek. Şimdi müsaade ederseniz dinlenmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Seki kısa açaıklamasının ardından hayranlarının verdiği beyaz güvercini gökyüzüne doğru uçurdu. Seki, daha sonra arabasına binerek Mecidiyeköy’de bir otele annesinin yanına gitti.

Haberin Devamı

Annesi ameliyat oldu

Deniz Seki’nin tahliyesini bekleyen isimlerden biri de dayısı Atilla Kaban oldu. Seki’nin dayısı Kaban şöyle konuştu: “Deniz çok zor günler geçirdi. Hiç hak etmediği suçlamalarla içeri atıldı. Kızın başını yaktılar. Deniz, o rezil herif (Hüsnü Şenlendirici) yüzünden içeride yatıyor. Annesi önemli ameliyatlar geçirdiğinden dolayı buraya gelmedi. Gerçekten de ailece çok zor günler geçirdik. Çok şükür artık bitiyor.”

Neden cezaevine girdi?

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı. Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozulmuş ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. 15 Kasım 2014’te Esenyurt’ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki, 16 Kasım 2014’te tekrar cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı