Gazete Vatan Logo

Şirinevler'deki korkunç cinayetin altından oyuncunun kardeşi çıktı

Şirinevler'de dün akşam işlenen cinayetin intikam cinayeti olduğu ortaya çıktı. Aracında silahlı saldırıda hayatını kaybeden Emre Solan'ın 2013 yılında oyuncu ve model Halit Arslan'ı bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Şirinevler'deki korkunç cinayetin altından oyuncunun kardeşi çıktı

Olay gece saatlerinde Şirinevler D-100 yanyol üzerinde meydana gelmişti. Emre Solan'ın aracının yanına yaklaşan bir kişi tarafından pompalı tüfekle başından vurarak öldürüldü. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince saldırgan kısa sürede yakalandı. Katil zanlısı Mehmet Ali Arslan'ın mankenlik ve oyunculuk yapan kardeşi Halit Arslan'ın 2013 yılında Emre Solan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Solan'ın bir süre önce cezaevinden çıktığı kaydedildi. Mehmet Ali Arslan'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Emre Solan'ın Beylikdüzü'nde bir sitenin asansöründe tartıştığı manken Halit Arslan'ı öldürdüğü, Mehmet Ali Arslan'ın da abisinin intikamını almak için böyle bir cinayeti işlediği belirlendi. Emre Solan'ın cesedinde yapılan incelemede 30 gram uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi.