Gazete Vatan Logo

Siri'ye bomba güncelleme geliyor!

Apple'ın en çok beğenilen işletim sistemi parçalarında Siri'de dev bir güncelleme yapılacak. Siri'de büyük değişiklikler yapılması bekleniyor.

Siri'ye bomba güncelleme geliyor!

Siri, Apple işletim sisteminin en eğlenceli, en bilgili ve en çok fayda sağlayan işletim sisteminin bir parçası. Sesli komut özelliklerinin en çok gelişim gösterdiği Siri'de inanılmaz bir güncelleme yapılacak. Apple, Siri için çok sağlam ve devasa sayılabilecek bir güncelleme getirmeye hazırlanıyor.

SAHİBİNE KENDİ DİLİNDE YARDIM EDECEK

Daha öncesinden yapılan "ana dilden öğrenme" testlerinde %90 oranında başarı elde eden VocalIQ, Siri, Cortana ve Google Now gibi önemli rakiplerinin %20 gibi sonuç almasıyla deyim yerindeyse tokatladığı belirtilen detaya göre, Siri bu özelliği kendi bünyesine katarak tam destek verdiği diller arasında sahibini daha iyi öğrenerek tam manasıyla bir yardımcı olacak. Apple Car, Mac ve iPhone arasında da sağlam bir entegrasyon sistemi de olabileceği konuşulan Siri'nin böylece Siri desteği olan her Apple ürününe sahip kişinin bilgileri ve yaptıklarını daha iyi öğrenerek bir Jarvis olmaya aday olacak gibi görünüyor.