Gazete Vatan Logo

Siren Ertan kimdir?

Siren Ertan kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Hamileliği ile gündeme gelen Siren Ertan, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Bu gelişme gündeme bomba gibi düştü ve Siren Ertan'ın hayatı merakla araştırılmaya başlandı.

Siren Ertan kimdir?

Siren Ertan sosyal medya hesabında bebeğinin kalp atışının yavaşladığını duyurarak sevenlerinden dua istemişti. Yeni bir açıklamasında ise bebeğini kaybettiğini duyuran Siren Ertan ile ilgili tüm bilgiler gündemde merak konusu oldu.

SİREN ERTAN KİMDİR?

Barış Ertan ve Birgül Ertan çiftinin kızı olan Siren Ertan, 1971 yılında dünyaya geldi. Alsancak Kız Meslek Lisesi mezuniyet olduktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü’nde lisansa başladı ancak okulunu tamamlamadı. 1996 senesinde İstanbul’a gelen Siren Ertan burada Mudo’nun sahibi olan iş adamı Mustafa Taviloğlu ile tanışmış ve Mangia isimli bir iş yerinde müdür olarak çalışmaya başladı. Daha sonra bir çok sektörde çalışmalarını sürdüren Siren Ertan bir dönem Show Tv ekranlarında yayınlanmış olan Alem isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

Siren Ertan İş Adamı Ercan Canmutlu ile evlenmiş 14 ay gibi bir süre sonunda boşanmıştır. Boşanmanın ardından moda dünyasının tanıdığı bir isim olan Siren Ertan 2004 yılında Siren Ertan İstanbul markasını kurmuştur. 2006 yılında Gökhan Çarmıklı ile evlendi ve 2015 yılında bu beraberliğini noktaladı. Uzun süredir İş Adamı Ersin Kayalar ile birlikteliği sürmektedir.

Haberin Devamı