Gazete Vatan Logo

Sıradaki hedef Sri Lanka!

Modern çağın sıra dışı gezgini adıyla tanıdığımız Efe Tanay, ilkel Afrika kabile ziyaretlerinden, Budist rahiplerle tapınaklarda yaşadığı anılarına ve sıra dışı vahşi hayvanlarla temaslarına varıncaya kadar birçok ilgi çekici hikayesini üniversite öğrencilerine ve dışarıdan gelen seyahat severlere aktardı.

Sıradaki hedef Sri Lanka!

Düzinelerce ülkede geçen ilginç olaylarını yazan ve görüntüleyen Efe Tanay, ayrıca geçtiğimiz yaz Türkiye'nin en iyi işi adındaki uluslararası büyük bir yarışmaya seçilmiş ve Muğla Ortaca'da hem gezmiş, hem de hikayelerini paylaşmıştı. Projenin medyada çokça yer bulması sonrası Türkiye ve Kıbrıs'tan Üniversiteler kendisini konuşmacı olarak çağırdı. Bu şekildeki ilk söyleşiyi Istanbul'da özel bir üniversitenin iletişim topluluğuna yapan Efe Tanay, yapılan güzel organizasyondan çok memnun kaldığını, gençlerin hem çok ilgili, hem de dünyaya cidden çok meraklı olduğunu görmenin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Bir sonra ki konuşmasını yapmak üzere 24 Aralıkta KKTC'de yapılacak konferansı için hareket eden Efe ardından da Sri Lanka'ya seyahat etmeyi planlıyor.