Gazete Vatan Logo
Magazin Sırada Demet Akalın mı var?

Sırada Demet Akalın mı var?

Evliliği yıkılan ünlü şovmen kırdıklarını topluyor.

Mehmet Ali Erbil yılllardır küs olduğu Seda Sayan ve Stelyo Pipis ile barıştı. Sırada Demet Akalın'ın olup olmadığı merak ediliyor...

Mehmet Ali Erbil, küs olduğu eski dostları ile tek tek barışmaya başladı. Eşi Tuğba Erbil ile boşanma arifesinde olan ünlü şovmen ilk olarak, Seda Sayan ile arasındaki küslüğe son verdi. Erbil, eski menajeri ve yakın arkadaşı Stelyo Pipis ile yolunu ayırdıktan sonra Sayan'ın Pipis ile çalışmaya devam etmesine bozulmuş ve Sayan ile ipleri koparmıştı.

PİPİS İLE BARIŞTI


Kimsenin barıştıramadığı Erbil ile Sayan, geçen hafta Papermoon'da barış yemeği yedi, ardından da İstinye Park'ta şampanya içerek barışma pozu verdi. Erbil, önceki gün de Stelyo Pipis ile barıştı. Birlikte Kuruçeşme Choppy Bar'a giden eski iş ortakları bu barışma ile ilgili yorum yapmazken, şimdi Erbil'in sırasında Demet Akalın'ın olup olmadığı merak ediliyor. Akalın, Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin'in şarkıcı Alişan'dan ayrılması üzerine, "Alişan'a, şerefli bir babanın şerefli kızını alacağız" demiş, Erbil ile mahkemelik olmuştu.

Haberin Devamı