Gazete Vatan Logo

Sinpaş Altın Kuleler'de özel ödeme planı

Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da yaşamın başlamasıyla Ankara’da konut ve yaşam kalitesini yükselten standartlar yeniden belirlendi. Proje içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Sinpaş Yapı’nın Çankaya Oran’da geliştirdiği ilk projesi, Eymir Gölü ve İmrahor Vadisi’nin muhteşem doğasına eşik eden Altınoran’da ayrıcalıklı yaşam başladı. Altınoran’ın kalbinin bulunduğu noktada yükselen ve toplam 474 konuta ev sahipliği yapan her detayın incelikle düşünüldüğü Sinpaş Altın Kuleler’deki prestijli yaşam ise 3 ay sonra başlıyor.

Ön cephesi İmrohor Vadisi’nin eşsiz manzarasına, arka cephesi ise başkentin büyüleyici ışıklarına bakan Altın Kuleler, sunacağı görkemli yaşama karşılık ulaşılabilir fiyatları ve ayrıcalıklı sosyal donatıları ile Ankara’nın İkon projelerinden biri olacak. Ankara’da benzeri olmayan sosyal donatıları ve yaşam seçenekleriyle fark yaratan Altınoran’ın meydanını kucaklayan Altın Kuleler’de yaşama fırsatını kaçırmayın.

Haberin Devamı

Ankara’nın tacı Altın Kuleler, başkenti Home Office konseptiyle tanıştırıyor

Altınoran’ın merkezinden yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ve 2023 isimli Altın Kuleler, görkemli mimarisiyle adeta Ankara’yı taçlandırıyor. Kulelerde yer alan, son dönemlerin trendi Home Office’ler de projeye büyük değer katıyor. Home Office katları, yatırım yapmayı düşünenler için de farklı ve kazançlı bir alternatif oluşturuyor. Ankara’yı ilk kez Home Office konseptiyle tanıştıracak olan Altın Kuleler, ev ve iş hayatını bir arada yaşama konforu sunuyor.

Altınoran’daki Home Office yaşantısının ayrıcalıkları ve yatırım kazancının yanı sıra sağladığı sosyal olanakların zenginliği de yatırımcılar için önemli bir motivasyon oluşturuyor. Altın Kuleler’de ev sahibi olanlar kulelerin altında konumlanan Agora AVM’de Türkiye’nin önemli lezzet markaları, cafeler ve birbirinden ünlü markaların olduğu mağazalarla tüm ihtiyaçlarını karşılarken, evlerinden çıkıp Sports International’de spor yapma veya teleferikle inilen Snowland’de diledikleri gibi kayak yapma ayrıcalığına da kavuşuyor. Birbirinden kaliteli ve keyifli seçeneklerin kapılarına kadar geldiği Altınoran sakinlerine de, sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirmek kalıyor.

Haberin Devamı

Altınoran'da yaşam başladı

Sosyal donatılar yönünden büyük bir çeşitlilik sunan Altınoran, Türkiye’de yılın 365 gün kayak yapma imkânı sağlayan ilk ve tek şehir içi kayak merkezi Snowland’e ev sahipliği yapıyor. Altınoran sakinleri, yine bir konut projesi içerisinde ilk kez yer alan teleferikle de, projeye engin bir manzara kazandıran İmrahor Vadisi’nin büyülü görüntüsü eşliğinde 100 bin ağacın dikildiği rekreasyon alanına inebiliyorlar.

Altınoran içerisindeki bir diğer özel alan da yine Türkiye’de bir ilk olan Skywalk. Proje içinde yer alan 10 bin metrekarelik Agora AVM alışveriş merkezinin vadi bölümüne bakan kısmında yer alan bu platform ile vadi manzarasına karşı adeta gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatılıyor. Bir benzerinin Amerika’daki Büyük Kanyon’da olduğu Skywalk alanı, Altınoran’ın ayrıcalıklı bölümlerinden. Benzersiz Skywalk alanının yanı sıra Sturbucks, Mado Cafe, Simitçi Dünyası, Snowland, 3M Migros, Sports International gibi tüm ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunan Agora AVM, Ankara’nın yeni cazibe merkezi olmaya başladı bile.

Haberin Devamı

Kanalları, köprüleri, sandalla gezilebilen gölleri, iskeleleri, adaları ve avlularıyla da tam bir su dünyası olan Altınoran’ın merkezinde yer alan Yüzyıl Meydanı’nda gerçekleşen gösteriler ve konserler de Altınoran’ın sosyal hayatına renk katıyor.

Altınoran, Ankara’da geleceğe yatırımın güvenli adresi Oran’a değer katıyor

Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi Altınoran, konumu açısından da Ankaralılara büyük kolaylık sağlıyor. Geniş arazileri, Eymir Gölü ve İmrahor Vadisi’ni içine alan muhteşem doğası, Ankara’nın güney aksını oluşturan Konya Yolu üzerinde konumlanması ile yaşam değerini yükseltmesinin yanı sıra yatırım açısından da odak noktası konumunda olan Oran’da yükselen Altınoran, Ankaralılara şehrin merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Haberin Devamı