Gazete Vatan Logo

Sınıfta aşk cinayeti

Sevdiği kız başkasını sevdiğini söyleyince..

Sevdiği kızın başka birine aşık olduğunu söylemesi üzerine çılgına dönen Hakan Ceylan, Müjgan’ı sınıfta bıçaklayarak öldürdü. Ayırmak isteyen arkadaşını da yaraladı. Hakan’ı öğretmenleri polise teslim etti

Ordu Aybastı İlçesi’nde lise öğrencisi 18 yaşındaki Hakan Ceylan, kendisini terk ettiğini öne sürdüğü aynı yaştaki kız arkadaşı Müjgan Öz’ü bıçaklayarak öldürdü, araya giren arkadaşını da yaraladı. Olay dün saat 11.00 sıralarında Aybastı Çok Programlı Lisesi’nde meydana geldi. Son sınıf öğrencileri Hakan Ceylan ile Müjgan Öz bir süre arkadaşlık yaptı. Öz, geçen hafta Ceylan’a başkasını sevdiğini, bu nedenle ayrılmaları gerektiğini söyledi. Hakan Ceylan sevdiği kız arkadaşının terk etmesi üzerine kendisiyle teneffüste tartıştı. Sınıf içerisinde çıkan tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Ceylan üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp kız arkadaşı Müjgan Öz’e defalarca sapladı. Olayı gören 18 yaşındaki öğrenci arkadaşı Nazım Bülbül araya girdi. Bülbül de elinden aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Ağır yaralı Müjgan Öz, kaldırıldığı Aybastı Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Nazım Bülbül’ün sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Hakanı öğretmenleri teslim etti

Olayın ardından Hakan Ceylan gözaltına alındı. Kaymakam Ediz Sürücü, konunun çok yönlü araştırıldığını, öğrencinin gözaltında olduğunu söyleyerek, “Okul Müdürümüz Temel Yılmaz da cinayet nedeniyle şoka girip, fenalaştı. Kendisine hastanede serum takıldı.

Çok üzücü bir olay yaşadık. Savcılığın soruşturması sürüyor” dedi. Vücudunda 5 bıçak darbesi belirlenen ve boğazında da kesik olan Müjgan Öz’ün cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öz’ü 5 yerinden bıçaklayarak öldüren Ceylan’ın öğretmenleri tarafından yakalanarak polise teslim edildiği belirtildi. İfadesinde öldürdüğü Müjgan ile 5 aydır aşk yaşadıklarını belirten Ceylan, “5 aydır birlikteyiz. 3 gün önce başkasını sevdiğini söyleyerek benden ayrılmak istedi. Onunla konuşup barışmak için yanına gittim. Ancak, barışma teklifimi kabul etmedi. Beni artık istemediğini söyledi. Ben de kendimi kaybedip bıçakladım” dedi.

5 aydır beraberlerdi

Hakan liseli aşkı Müjgan’ın yeni birini sevdiğini öğrenince sınıfı kana buladı. Önce Müjgan’ı ardından araya giren arkadaşını bıçakladı. Hakan, “3 gün önce bana başkasını sevdiğini söyledi” dedi.

Haberin Devamı