Gazete Vatan Logo

Sincar’ı da dümdüz edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, dün Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde bayramlaşma programına katıldı.

Sincar’ı da dümdüz edeceğiz

Türkiye’de terör sürecinin artık bittiğini ifade eden Albayrak, “Bırakın Güneydoğu’yu, Şanlıurfa’yı, Suruç’u, İstanbul’da, şehirlerde dahi bu teröristler hücrelerinden çıkarılıp, adalet ve hukuk karşısında tasfiye edilecek. Kandil dümdüz olacaktı ya, amenna. Münbiç bitiyor, günler kaldı. Sincar’a kaçacaklarmış, Sincar’a kaçacaksanız orayı da dümdüz edeceğiz. O dönem bitti” dedi.

Hayvana eziyete ceza

Albayrak daha sonra Ümraniye Belediyesi Hayvan Barınağı’nı kızı Emine Mahinur ve oğlu Ahmet Akif ile ziyaret etti. Sakarya’da patileri kesilen yavru köpeğin ölümüne değinen Albayrak, “Bu ve benzeri olayların caydırıcılık, ceza etkisinin de artırılması için yasayla ilgili süreci başlattık, ilgili taraflarla da konuştuk. İnşallah 24 Haziran’dan sonra Meclis açılır açılmaz, bu konuyla ilgili gerek Adalet Bakanlığımız gerek yetkili organlarımızla yoğun mesai ortaya koyacağız. Bu konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

Çocuklarla sohbet
Bakan Albayrak, hayvan barınağından sonra oğlu ve kızıyla birlikte Göztepe Semiha Şakir Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Albayrak’ı kapıda 6 yaşındaki Berat isimli çocuk karşıladı. Sınıflara çıkarak erkek çocuklara oyuncak araba, kız çocuklara da oyuncak bebek hediye eden Albayrak, daha sonra pasta ikram ettiği çocuklarla sohbet etti.

Haberin Devamı