Gazete Vatan Logo
Magazin Sinan Tuzcu-Selen Öztürk aşkı bitti mi?

Sinan Tuzcu-Selen Öztürk aşkı bitti mi?

Dolunay Soysert'ten boşandıktan sonra sürpriz bir şekilde Selen Öztürk'le aşk yaşamaya başlayan Sinan Tuzcu, bu ilişkide de aradığı mutluluğu bulamadı.

Sinan Tuzcu-Selen Öztürk aşkı bitti mi?

Geçen yıl 10 yıllık eşi Dolunay Soysert'ten sürpriz bir kararla boşanan ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, 3 ay önce yeni bir aşka yelken açmıştı.

Sinan Tuzcu, Tema yararına düzenlenen yardım gecesinde beraber düet yaptığı oyuncu Selen Öztürk'le beraberlik yaşamaya başlamıştı.

''BİR GECEDE YABANCI OLUR SEVDİKLERİMİZ''

İlişkilerini sosyal medyadan duyuran Sinan Tuzcu ile Selen Öztürk'ün mutluluğu kısa sürdü.

Tuzcu, eski eşinin de arkadaşı olan Öztürk'ten ayrıldıktan sonra sosyal medyadan paylaştığı, ''Bir gecede yabancı olur en sevdiklerimiz'' cümlesiyle başlayan duygusal yazısıyla dikkat çekti.

Ünlü oyuncular, Instagram hesaplarından birlikte paylaştıkları fotoğrafları sildi.

"Bir gecede yabancı olur en sevdiklerimiz. Neden 'gece' dedim bilmiyorum, belki de günde, belki de arada bir yerde; arafta. Hangi zamanda hangi coğrafyada olursa olsun, şairin dediği gibi, yüzümüz güneşe dönük ise gölgeleri görmeyiz (...) Demem o ki ayaklarından geriye, senden ve geçmişinden öteye uzuyorsa gölgeler, başından yukarda bir güneş batıyordur. Sen gölgeleri görüyorsun. Arkana bakma Stavros. Günden öteye senden kalana bakma. Gözün geride ve yerdeyse aklın da, kalbin de, ruhun da yere, toprağa bakıyor demektir. Ölmeye yakın değilsen ki değilsin, insanlığından uzaklaştığını düşünmekten başka çare bırakmıyorsun bana ( ...) kafanı ileri, biraz yukarı kaldırsan (...) öyle yükseklere, dağlara tepelere hatta gökyüzüne de değil, basitçe ileriye. Olması gereken yere. Göreceksin Stavros, göreceksin ki güneş orada batacak. Batan güneşin ardından sen doğanın gerçeğine, mükemmelliğine inanacaksın. Güneşin battığı yerde durmayı becerirsen, sabahına sırtından doğacak. Ve sen bunu görmek isteyeceksin ..." ("Böcek" - Sinan Tuzcu . 2017)

Sinan Tuzcu (@sinan_tuzcu1)'in paylaştığı bir gönderi ()