Gazete Vatan Logo

Sims severlere müjde! Sims 5 geliyor...

Maxis tarafından geliştirilen Sims serisi, birçok kişiye göre tüm zamanların en başarılı video oyun serilerinden biri. En son 4. oyunla karşımıza çıkan serinin yeni oyununun ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. EA CEO'su Andrew Wilson, bugün Sims 5’in yolda olduğunu resmen açıkladı.

Sims severlere müjde! Sims 5 geliyor...

Bir süredir Sims 5 hakkında kafa yoran oyucuların beklediği haber sonunda geldi. Oyunun yayıncısı olan EA’nın CEO’su Andrew Wilson, Sims 5 hakkında oyuncuların beklediği o güzel haberi verdi.

Wilson; oyun karakterlerinin geliştirildiğini, yeni karakterlerin daha eğlenceli ve gerçekçi olduğunu söylerken yeni oyunun yakında geleceğini belirtti. Haberler bununla da bitmiyor. Wilson’ın oyuncuları heyecanlandıracak bir haberi daha var.

Wilson, yaptığı açıklamada Sims 5’in yeni platformlar için de yayınlanacağını söyledi. Yani Sims 5, PlayStation 5 ve Xbox Series X’te de oynanabilecek. Wilson, Sims’in aynı zamanda bulut tabanlı oyun platformlarında ve sosyal medyada da oynanabileceğini duyurdu.

Oyunculara bu platformlarda iyi deneyimler kazandırmak istediklerini ve bu yüzden oyunun hâlâ gelişim aşamasında olduğunu haber veren Wilson, oyun ne zaman çıkacak sorusuna net bir tarih vermedi.