Gazete Vatan Logo

Simge Tertemiz kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Mankenlik ve oyunculuk yapan Simge Tertemiz'in hastanelik olması gündeme bomba gibi düştü. Simge Tertemiz'in kim olduğuna dair merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Diğer yandan Simge Tertemiz'in sağlık durumu merak ediliyor.

Simge Tertemiz kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Simge Tertemiz solaryumda fazla kalmasından dolayı hastanelik oldu. Açıklama yapan güzel manken Simge Tertemiz 3 hafta önce gittiği solaryumda görevliyi dinlemeyip çok fazla kaldığı için haşlandığını, bir haftalık tedavi sonrasında toparlandığını söyledi. İşte Simge Tertemiz kimdir sorusunun cevabı...

SİMGE TERTEMİZ KİMDİR?

Yahya Kemal Beyatlı İÖO, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi, Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim görmektedir. 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.

Simge Tertemiz, Çılgın Dersane adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı. Çılgın Dersane Kampta filminde de rol almıştır. ATV'de Özel Hat magazin programını sunmuştur. 2009 Offshone Sürat Tekneleri Yarışmasının tanıtımını yapmıştır. Boxer okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçilmiştir.

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olmuştur. Bu sırada Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olmuş ve bunun sonucunda Simge ile Murat arasında başlayan şiddetli geçimsizlik mahkeme koridorlarına taşınmıştır. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona ermiştir.
Tertemiz’in hayatı ve kariyerine bakacak olursak, ilkokul ve ortaokulunu Yahya Kema Beyatlı İlköğretim Okulu’nda tamamlamıştır. Ardından Eskişehir’de bulunan Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Üniversitesi’nin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde halen öğrenimini sürdürmektedir.
Simge Tertemiz, 2002 yılında ise bir güzellik yarışması olan Best Model Of Turkey yarışmasında gelecek vaadlerini sürdürebileceği bir misyon ödülüne layık görülmüştür. Ardından yine aynı adlı 2004 yılında yapılan güzellik yarışmasında ise birinciliği elde etmiştir ve güzelliğini Türkiye’de tescil etmiştir. Daha sonrasında ise tüm dünya ülkelerinin bir arada bulunduğu güzellik yarışması Best Model Of The World güzellik yarışmasında ise dördüncülüğü elde ederek dünya üzerinde de güzelliğini kanıtlamıştır. Aynı zamanda 2004 yılında yapılan Miss Tourism adlı aynı şekilde olan yarışmadan ise beşincilik ile ayrılmıştır.

Haberin Devamı