Gazete Vatan Logo

Şimdi termal tatil zamanı

Ülkemizin termal suları, debileri, sıcaklıkları fiziksel ve kimyasal özellikleri ile Avrupa’daki termal sulardan üstün niteliklere sahip. Hem stresten arınmak hem de şifa bulup huzur depolamak için termal otellerin ve SPA terapilerin tam zamanı.

Şimdi termal tatil zamanı

BURSA

Kervansaray: Çekirge’deki bu tarihi kaplıcanın sıcaklığı 44 derece olan termal suyu bikarbonat ve kalsiyum bakımından zengin. Haftanın yedi günü açık.Hamamdaki klasik Osmanlı masajı insanı kendine getirmeye birebir.

Grand Swiss Belhotel - Çelik Palas: Bursa’nın en önemli termal oteli. Romatizmal, dermtolojik ve metabolizmal rahatsızlıklara iyi gelen termal suyu ile karma kullanılan en büyük termal havuzuna sahip.

İZMİR

Kaya Termal Otel: Balçova termal bölgesindeki tesis açık ve kapalı termal havuzun yanında fizik tedavi hizmetleriyle de ünlü.
Ilıca Hotel: Çeşme’deki otel ısıtılmış deniz suyu havuzu ile öne çıkıyor.
AFYON
NG Afyon Termal: Beş yıldızlı otelde, 16 havuz ve 9 bin 500 metrekarelik termal SPA alanı var. Türk hamamı, Fin hamamı, romaterapi & kromaterapi, buhar odası, tepideryum, şok duşları, macera duşları, hidromasaj sistemine sahip jakuziler, bio sauna ile yüksek ve düşük ısı termal havuzlarının yer aldığı otelde toplam oda sayısı 428.
Akrones Thermal & SPA: Beş yıldızlı otelin 16 bin metrekarelik SPA alanı Türkiye’nin en büyüğü. Güzellik, fitness, wellness, aqua park, thermal SPA ve tuz terapisi hizmetleri bulunuyor.
Budan Thermal Spa Hotel: Üç kapalı havuz ve üç SPA küveti hizmeti sunan otelde, egzotik çamur, bataklık ve tuz mağarası da bulunuyor. Toplam 157 ve 450 yatak kapasiteli otelde SPA konaklama ücretine dahil.
Korel Termal: Beş yıldızlı otel 329 oda ve 1000 yatakla hizmeti veriyor. İki açık dört kapalı yüzme havuzu, dört de termal havuz bulunuyor. Fizyoterapist desteğinin olduğu Türk hamamı, bitki ve çamur banyolarıyla öne çıkıyor.
YALOVA
Limak Thermal:İlk misafiri Mustafa Kemal Atatürk olan tarihi otel, aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Toplam 48 oda bulunan otelin her odasında termal suyun verildiği özel küvetler bulunuyor. Açık alanda termal havuz ve spor merkezinden oluşan cam piramit dikkat çekiyor. Spa merkezinde, 100 metrekarelik bir termal havuz, Türk Hamamı, Sauna, Buhar banyosu ve masaj merkezi yer alıyor.
ANKARA
Swiss İnternational: Kızılcahamam’daki otel spası ve termal havuzuyla öne çıkıyor.
Çam Termal Resort Hotel: Orman içindeki beş yıldızlı tesiste termal havuz, buhar odası ve Türk hamamı bulunuyor.

Haberin Devamı