Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Şimdi Soyak Siesta zamanı

Soyak Siesta’da hemen teslim evlerde %1 peşinat, 1 yıl sonra ödeme, 2+1’lerde %10 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Şimdi Soyak Siesta zamanı

Soyak’ın İzmir’de inşası süren Soyak Siesta projesinde çok avantajlı bir kampanya başlıyor. 13 Şubat’a kadar sürecek kampanya dahilinde %1 peşinatla hemen ev sahibi olmak mümkün.

İzmir Karşıyaka'da ‘az katlı’ bina anlayışı ile oluşturulan 2 bin 250 konutluk Soyak Siesta'da tüm konutlar %1 peşinatla satışa sunuluyor. Soyak Siesta’dan ev sahibi olmak isteyenler böylece hemen taşınabilecekleri gibi, ödemelere de 1 yıl sonra başlayabilecekler. 120 ay vadeli ve %0.76 faiz oranıyla ödemelerin yapılacağı projenin bu kampanyasında 2+1 daireler de % 10 indirimli.



Soyak Siesta'da, konforlu, rahat ve kaliteli bir yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Soyak Siesta, Körfez manzarasından maksimum derecede yararlanabilecek şekilde konumlandırıldı. Proje, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. Fonksiyonel ve modern yaşam ögelerini içinde barındıran Soyak Siesta projesi, sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Soyak Siesta projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız. Karşıyaka’daki Soyak Siesta satış ofisi hafta içi ve hafta sonu, 444 0 795 numaralı Müşteri Hizmetleri de 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Haberin Devamı