Gazete Vatan Logo
Magazin Şimdi çok daha seksi hissediyorum

Şimdi çok daha seksi hissediyorum

Yaş aldıkça kendine güveninin arttığını ve daha iyi bir insan olduğunu anlatan Beyonce: “Şimdi çok daha güzel, çok daha seksi, çok daha ilginç hissediyorum. Ve çok daha güçlü”

Şimdi çok daha seksi hissediyorum

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce (36), Vogue dergisinin Eylül sayısına kapak oldu. Güzellik algısından çocuklarına, geçmişinden kariyerine samimi açıklamalarda bulundu:

- İlk çocuğumun doğumundan sonra, vücudumun görünümü hakkında toplumun söylediklerine inandım. 3 ay içinde tüm hamilelik kilolarımdan kurtulmak için kendime baskı yaptım ve bir konser turu düzenledim. Bu delilikti.

- İkizlerimİ doğurduktan sonra vücudumun istediğini kabul ettim. Kendime bayılmaya başladım. Dolgun vücudumdan ve hatlarımdan çok hoşlandım.

- ÇOK fazla hayal kırıklığı yaşadım. Tüm bunlar bana gülmeyi, ağlamayı ve büyümeyi öğretti. 20’li yaşlarımdaki kadına bakıyorum ve yaş aldıkça kendime olan güvenimin arttığını görüyorum. Şimdi çok daha güzel, çok daha seksi, çok daha ilginç hissediyorum. Ve çok daha güçlü.

- Şu an şükran dolu bir yerdeyim. Ben kim olduğumu kabul ediyorum. Ruhumun her santimini ve sanatımın her parçasını keşfetmeye devam edeceğim.

- İnsanların güzelliği doğal bedenlerinde görüp takdir etmelerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden perukları, kaynakları çıkardım, hafif bir makyajla kapaktaki yerimi aldım.

Haberin Devamı

RÜYAYDI GERÇEK OLDU

Beyonce, kapak çekiminde 23 yaşındaki fotoğrafçı Tyler Mitchell ile çalışmak istedi. Nedenini ise şöyle anlattı: “Sektöre ilk girdiğimde, 21 yıl önce, siyahilerin dergi kapağına girmelerinin zor olduğunu söylediler. Şimdi ise Vogue’un en önemli sayısında bir siyahi kapak yıldızı ve fotoğraflarını da bir siyahi çekiyor. Genç sanatçılar için kapıları açmaya yardım etmek benim için önemli.”