Gazete Vatan Logo

Silahlar konuştu

Seyyar satıcılar ile apartman kapıcıları arasında çıkan tartışma çatışmaya dönüştü: 4 yaralı

DİYARBAKIR'da, seyyar satıcılar ile apartman kapıcıları arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kent merkezinde yaklaşık 10 dakika süren çatışmada olayla ilgisi bulunmayan 2 kişinin de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Semti, Ekinciler Caddesi üzerinde, apartman kapıcılığı yapan 3 kardeş ile CD satışı yapan seyyar satıcılar arasında önceki gün yer tartışması nedeniyle arbede çıkmış, kurusıkı tabancaların kullanıldığı olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden seyyar satıcı Erdal Karakaş tutuklanmıştı.



Tutuklanan Karakaş'ın kardeşleri Ertan, Yusuf ve Ertuğrul Karakaş ile kapıcı Halil Türk arasında bugün yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede Türk'ün yakınlarının da devreye girmesiyle kavgaya, ardından da silahlı çatışmaya dönüştü. Diyarbakır kent merkezinde bulunan ve en önemli caddesi Ekinciler üzerinde yaşanan ve 10 dakika süren silahlı çatışmada, kapıcı Halil Türk'ün kızı Songül Türk, kardeşi Şaban Türk ile soyadı belirlenemeyen Ercan adlı dolmuş muavini ve lokantacı Tayfun Yılmaz yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanlere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmakta büyük güçlük yaşadı. Gözaltına alınanların direnmesi üzerine polis cop kullandı. Polis, olayla karıştığı gerekçesiyle 4 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı