Gazete Vatan Logo
Magazin Sıla'nın duygu dolu anları!

Sıla'nın duygu dolu anları!

17 yaşındaki hayranı, kendi yaptığı yağlı boya tablosunu, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği 'ON’dan Kalan' konser serisine devam eden Sıla'ya hediye etti. Başarılı şarkıcı, sürprizi görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Sıla'nın duygu dolu anları!

10. sanat yılını ‘ON'dan Kalan’ konserler serisiyle kutlayan Sıla, dün akşam TİM Show Center'da seyircisiyle buluştu. Bekar şarkılar, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili şarkılar olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı parçalarını, sahne performansıyla pekiştiren güzel şarkıcı, Balmain ve Rouland Mouret marka kıyafetleri ile de göz doldurdu.

Güzel şarkıcıya, konser sonunda beklemediği bir sürpriz yapıldı. Batmanlı güzel sanatlar lisesi öğrencisi olan Jiyan Baytar'ın kendisi için yaptığı yağlı boya tabloyu görünce son derece mutlu olan Sıla, 17 yaşındaki hayranına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre resmi inceleyen ve yetenekli hayranı ile sohbet eden Sıla, genç Jiyan'ın Batman'da bir konser vermesi yönündeki taleplerine ise “İnşallah. Neden olmasın” yanıtını verdi.

Sıla, 10 Aralık’ta İzmir’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda hayranları ile buluşacak. Karşıyaka’nın ardından 18-19 Aralık’ta yeniden Tim Show Center’de sahne alacak olan başarılı sanatçı, seriyi iki gece peş peşe vereceği konserle taçlandıracak.

Haberin Devamı