Gazete Vatan Logo
Magazin Sıla'nın avukatından yeni açıklama!

Sıla'nın avukatından yeni açıklama!

Şarkıcı Sıla, oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia etmiş ve savcılığa şikayette bulunmuştu. Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, soruşturmayla ilgili detayları anlattı. Epözdemir, Ahmet Kural'ın, Sıla'nın annesini arayıp şarkıcıya ulaşmaya çalıştığını söyledi.

Sıla'nın avukatından yeni açıklama!

Sıla'nın avukat Rezan Epözdemir, Ahmet Kural ile ilgili yaptıkları şikayetle ilgili Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı.

Rezan Epözdemir, "Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek" dedi.

Epözdemir, "Tanıklar, bir tanesi şoför. İkisi de olayı gördüğünü iddia eden, haber kanallarına da ulaşan; bizim müvekkilimize ulaşan iki hanımefendi. Başsavcılık makamı onları da dinleyecek birazdan" dedi.

"Sıla’nın psikolojik durumu merak ediliyor" diyen Rezan Epözdemir, "Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez" diye konuştu.
Kural'ın ifadesine önümüzdeki hafta başvurulmasını beklediklerini söyleyen Epözdemir, Başsavcı da olumlu olumsuz bir irade ortaya koyacaktır" dedi.
Epözdemir, Ahmet Kural'ın, Sıla'nın annesini arayıp Sıla'ya ulaşmaya çalıştığını da söyledi.

Haberin Devamı