Gazete Vatan Logo
Magazin Sıla ile görüntülenen Hazer Amani: Aşk yok iş var

Sıla ile görüntülenen Hazer Amani: Aşk yok iş var

Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla 2 ay önce ayrılan Sıla önceki akşam MasterChef programıyla şöhret olan ünlü şef Hazer Amani ile Beşiktaş’ta trafikte objektiflere yakalandı.

Sıla ile görüntülenen Hazer Amani: Aşk yok iş var

Şarkıcı Sıla ünlü şef Hazer Amani ile Beşiktaş’ta trafikte objektiflere yakalandı. Saat 23.30’da Sıla’nın şoförlü aracında arka koltukta birbirlerinin kolları üzerinde baygın halde görüntülendiler. Sıla şoförünün “Sizi çekiyorlar” uyarısı üzerine gözlerini zorla açtı. 2013’ten beri Deniz Mumcuoğlu ile evli olan Hazer Amani’nin parmağındaki alyans da görüntülere yansıdı.

EŞİYLE EVİNİ AYIRDI

Araç, Sıla’nın Nişantaşı’ndaki evine doğru yol aldı. Sıla yardımcıları ve Hazer Amani’nin yardımıyla dairesine gidebildi. Hazer Amani yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir süredir ünlülerin jüri olduğu program üzerine çalışıyorum. Jüri için önce Beyaz, ardından Sıla ile görüştüm. Bu bir iş toplantısıydı. Aramızda bir şey yok. Ayrıca eşim Deniz ile 2 ay önce evleri ayırdık. İçkili ya da hasta değildik. Yüzlerimizin görünmesini istemedik.” Sıla ile Hazer Amani birbirini sosyal medyada takip etmeye başladı.

HAZER AMANİ KİMDİR?

Annesi Türk, babası İranlı. 42 yaşında. Ankara TED ve ODTÜ sosyoloji bölümü mezunu. Güney Afrika’da dünyaca ünlü aşçılık okulu ‘Cordon Bleu’ya gitti. Türkiye’ye geldikten sonra bir gıda firmasında şeflik yaptı. 2011’de ‘En Yaratıcı Şef’ ödülünü kazandı. ‘Kiraz Mevsimi’ dizisine de konuk oyuncu oldu. Asıl çıkışını ‘MasterChef Türkiye’ yarışması ile yaptı.(Posta)

Haberin Devamı