Gazete Vatan Logo

Şıklığın adresi imitasyon kürk ve tüyler

İmitasyon kürk ve tüyler 2016-17 sonbahar kış sezonunun gözdelerinden. Kaban ve yakalarda kürk, etek ve üstlerde ise tüyler içinizi ısıtacak

Şıklığın adresi imitasyon kürk ve tüyler

Mantolar

Gökkuşağı tonlarında renkli imitasyon kürkler geçtiğimiz yıl kadar, bu yıl da üstümüzden çıkarmayacağımız parçalar haline gelecek. İmitasyon kürk mantolar dıştan sıcak içten ise göründüğü kadar ısıtmadığından, sıkça gündüzden geceye içine deri ceket ya da kot montlarla giyimine rastlanıyor. Deri pantolonlar ya da dar kesim skinny pantolonlarla kombinlenen bu kürkler kışın şıklığın adresi haline geliyor. Bere ya da spor ayakkabı ile kullanabileceğiniz gibi maxi etekler, kot pantolonlar ile birlikte de spor şık, grunge bir hava edinebilirsiniz. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Lavish, BCBGeneration, Asos, Dries van Noten ve Ted Baker gibi markalarda renkli ve düz renk seçimleri bulmanız oldukça kolay.

Etoller

İmitasyon kürkler Monse, Henri Bendell, Misguided, Ashish, Karl Laferfeld gibi markaların elinde eski bir modaya, etollere kucak açtı. Atkıdan farklı olarak herhangi bir kombinle kullanabileceğiniz etollerde tek renk kadar renkli tercihler de lüks bir duruşa sahip olmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Yelekler

İç mekan, dış mekan arasında mekik dokuyanlardansanız, imitasyon kürk yelekler en büyük kurtarıcınız olmaya aday. Maxi elbiseler ve İspanyol paça pantolonlarla imitasyon kürk yelekler rahatlıkla kombinleniyor ve içinizdeki sonbaharı kışa uyumlu hale getirebiliyorsunuz. Guess, Donna Karan, Reis, Stella McCartney gibi markalarda yelekler satışa sunuldu bile.

Kürk detayları

Yaka ve manşetlerde imitasyon kürk detayları geçen yılki kadar favori durumda. Özellikle sezonun diğer trendleri deri ve süetlerde kürk detaylara sıkça rastlanıyor. Kot ceketlerden, oversize kabarık montlara kadar imitasyon detaylar yine lüks ve şık bir görüntü sergiliyor. Junya Watanabe, Miss Selfridge gibi markalarda örneklerine rastlamak mümkün.

Tüy kadar hafif

İmitasyon kürklerle doğaya yüzünü dönen moda tüylere de kayıtsız kalmadı. Kuş kadar hafif hissetmek için fırfır ya da volanlar yerini tüylere bıraktı. Deri pantolon gibi sert malzemelerin üstüne alacağınız tüylü bir kazak, gece kıyafeti olarak seçeceğiniz tüy detaylı bir elbise ya da gece dışarı çıkarken seçeceğiniz mini bir etekte bulunan tüyler sizin hem vücut hatlarınıza kompliman yapacak hem de üzerinizdeyken sağladığı kolaylıkla ayaklarınızı yerden kesecek. Özellikle Marchesa’nın elbiseleri, Christopher Kane’in tüy detaylı etek ve ayakkabıları, Marni’nin tüy detaylı desenli elbiseleri, AliceOlivia’nın mini etekleri, hatta Alexander McQueen’in boyunlukları ile Ugg’ın tüy detaylı montları belgesel keyfini sokağa, partiye, işe taşımanıza neden olacak.

Haberin Devamı