Gazete Vatan Logo

Şikayetçi olsa da olmasa da öldürüldü

Simge Alay, daha önce şikayet ettiği eşi Kadir Alay tarafından bıçakla yaralandı. Genç kadın bu sefer şikayetçi olmadı ancak bir suçtan girdiği cezaevinden izinli çıkan Kadir Alay genç kadını bu kez tüfekle öldürdü.

Şikayetçi olsa da olmasa da öldürüldü

İZMİR’in Seferihisar İlçesi’nde, ikinci evliliğini yapan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Simge Alay, şiddet gördüğü için boşanma davası açıp suç duyurusunda bulunduğu eşi 46 yaşındaki Kadir Alay tarafından evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan Kadir Alay’ın, Simge Alay’ın şikayeti üzerine evden uzaklaştırma cezası aldığı, ayrıca çeşitli suçlar nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden kısa süre önce izinli çıktığı öğrenildi. Kadir Alay’ın Simge Alay’ı bir süre önce karnından bıçakladığı, genç kadının korktuğu için şikayetçi olmadığı belirtildi.

Ailesi uyarmış

Acı haberle büyük üzüntü yaşayan Simge Alay’ın ailesi, genç kadını Kadir Alay ile evlenmemesi konusunda uyardıklarını belirtti. Ayrıca aile, Kadir Alay’ın cezaevinden izinli olarak bırakılmasına da tepki gösterdi. Otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilen Simge Alay’ın Seferihisar’da düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi. İzmir’in Çiğli İlçesi’nde geçen hafta pazartesi, 55 yaşındaki Emine Uysal ve oğlu 34 yaşındaki Harun Erdem’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınıp sevk edildiği adliyede tutuklanan, Uysal’ın kızı E.S.’nin eski kocası M.Y. de eşini bıçakladığı için girdiği cezaevinden firar ederek, dehşet saçmıştı.

Haberin Devamı