Gazete Vatan Logo

Sıhhi tesisatçı Mario'nun yeni macerası

Yepyeni Mario macerası New Super Mario Bros, Nintendo tutkunlarıyla buluşuyor.

Klasik oynanış, zorlayıcı bölümler ve aksiyon dolu çoklu oyuncu seçeneği sunan yeni Super Mario Wii 20 Kasım’da raflardaki yerini aldı.

Her biri 3 oyun modunda oynanabilen 8 yeni dünya ve bir çok yeni özellik ile New Super Mario Bros’u elinizden bırakamayacaksınız.

20 Kasım’dan itibaren raflardaki yerini alan New Super Mario Bros, Mario tarihinin bir ilkini Wii’de yaşamanızı sağlıyor.

Yeni Super Mario Bros Wii ile artık arkadaşlarınız ve aileniz ile Mario, Luigi, Sarı Toad veya Mavi Toad’u seçerek 4 kişiye kadar Mario eğlencesini yaşayabilirsiniz.

Çoklu oyuncu desteği sayesinde klasik Mario oynayışını bir adım öteye taşıyan New Super Mario Bros Wii ile isterseniz zorlukları arkadaşlarınızla birlikte aşabilir isterseniz en yüksek puanı alabilmek için birbirinizle yarışabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte Prenses Peach’i kötü Bowser’ın elinden kurtarırken, Free Mod ve Coin Battle modunda ise her bölümde birinci olmak için birbirinizle yarışacak, çoklu oynanış sayesinde klasik Mario’dan farklı yepyeni hareketler keşfedeceksiniz.

Düşmanlarınızı buza çevirmenizi sağlayacak buz çiçeği, Mario’ya uçma özelliği kazandıran pervane mantarı ve karda hızla kaymanızı sağlayan penguen kıyafeti de New Super Mario Bros Wii’de keşfedeceğiniz ilkler arasında.

New Super Mario Bros Wii ile Nintendo’da bir ilk daha: Super Guide!

Super Guide sayesinde geçemediğiniz bölümler, bir türlü keşfedemediğiniz gizli yerler ve takıldığınız noktalar tarihe karışıyor.

Bilgisayarın kullandığı karakteri bölümü tamamlarken izlemenize olanak sağlayan Super Guide oyunda takılanların en iyi yardımcısı olacak. En güzel yanı ise istediğiniz noktada kontrolü ele alıp bölüme kendiniz devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı