Gazete Vatan Logo

Sıfır faizle Adalar manzarası

İş GYO’nun Kartal’da hayata geçirdiği Manzara Adalar’ın teslimine kısa bir süre kaldı. Mart 2018’de teslim edilmesi planlanan proje, konut, ofis ve ticari alanlarıyla tüm ihtiyaçları tek noktada topluyor

Sıfır faizle Adalar manzarası

İş GYO’nun Kartal’da inşa ettiği Manzara Adalar projesi, 3’ü konut 2’si ofis bloğu olmak üzere 5 blok olarak yükseliyor. Lokasyon itibarıyla sağladığı yüksek yatırım değerinin yanı sıra sahip olduğu deniz manzarası ve sahil şeridine yakınlığıyla dikkat çeken Manzara Adalar’ın Mart 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

Manzara Adalar, 1+0’dan 5+1’e kadar değişen farklı konut seçenekleri, ofis kuleleri ve ticari alanlarıyla tüm ihtiyaçları tek bir noktada buluşturuyor. Projede ulusal ve uluslararası seçkin şirketlere ev sahipliği yapacak yaklaşık 46 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 2 ofis bloğu yer alıyor. Manzara Adalar projesinin altındaki ticari alanda birçok restoran, kafe ve market alanı bulunuyor.

Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, havayolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alan Manzara Adalar, İstanbul’un her noktasına rahat ulaşım imkânı sağlıyor. Manzara Adalar, her türlü ihtiyaca hizmet edecek Homeextra’ları, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, botanik süs havuzları, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, yürüyüş parkurları ve çok amaçlı bir spor kompleksini de içinde barındırıyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik sosyal alanı bulunan projede kapalı otopark alanı ve her daire için ayrılmış 3 metrekarelik depolar da bulunuyor. Ayrıca tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu da yapılıyor.

Haberin Devamı

İş GYO’nun Manzara Adalar’da birçok avantajlı ödeme planı sunuyor. İlk seçenekte yüzde 20 peşinat karşılığında 60 ayda sıfır faiz, 120 ayda yüzde 0.45 indirimli faiz oranı ile kredi imkanı sunuluyor. İkinci seçenekte yüzde 10 peşinatla 2 bin 759 liradan başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor. Ayrıca İş GYO bünyesinde kişiye özel faizsiz ve 60 aya varan esnek ödeme planları yapılıyor.